Els blocs afectats per la falta de gas es troben al carrer Riu Brugent, al barri tarragoní de Campclar

200 famílies de Campclar fa un mes que no tenen gas als seus domicilis

L'associació de veïns tractarà el tema en una pròxima reunió | Veïns de la zona diuen que els han informat que es tracta «d'una avaria molt greu»

200 famílies del barri tarragoní de Campclar fa més d'un mes que viuen sense gas als seus habitatges. En concret, la situació afecta diferents blocs al carrer Riu Brugent. 

El vicepresident de l'associació de veïns de Campclar , Paco Morcillo, ha explicat que «la companyia ens diu que és una avaria molt grossa. Ll'únic que sabem és que hi ha forats per tot arreu però no veiem a ningú treballant al seu voltant i, el cert, és que ningú ens informa de res». L'entitat veïnal tractarà aquesta problemàtica en una pròxima reunió per poder trobar solucions.

Tot el Nadal sense gas a casa

Segons algunes informacions publicades, la companyia distribuïdora de gas, en aquest cas Naturgy, ha explicat que no poden procedir a la reparació de l'avaria perquè es troba en terrenys particulars i correspon als propietaris actuar. Així mateix, bona part dels habitatges són propietat de l'Agència Catalana de l'Habitatge. 

Mentrestant, el fet és que moltes de les famílies han passat les festes de Nadal sense gas a casa perquè l'avaria es va originar el dia 7 de desembre. Hi ha 200 famílies que no poden posar la calefacció, en ple hivern, ni dutxar-se o cuinar als seus domicilis.


Comentaris