NOVETAT

Totes les notícies del tsunami democràtic gratis al teu mòbil

MINUT A MINUT

🔴🚶‍♂️ La Marxa per la Llibertat entra l'AP-7 des del Vendrell

ÚLTIMA HORA

❗ Centenars de manifestants bloquegen les vies del tren a Reus

Gairebé una trentena de busos surten de Tarragona cap a la manifestació a Barcelona

El punt de trobada era la rambla Lluís Companys. Els vehicles sortien d'aquest indret, així com de República Argentina i davant Parc Central
Participants tarragonins amb una estelada amb les barres de Tarragona abans de sortir cap a Barcelona | TarragonaDigital.com

 

El punt de trobada a Tarragona ciutat, pels participants a la manifestació de Barcelona d'aquesta Diada, era la rambla Lluís Companys, just davant del centre comercial Corte Inglés. A partir de dos quarts d'una, una hora abans de l'hora prevista de sortida cap a Barcelona, ja es podien veure grups de participants, amb la samarreta d'enguany, fent el vermut als bars dels voltants. De Tarragona sortien 29 busos repartits en tres zones molt properes: Lluís Companys, República Argentina i davant del Parc Central. El motiu era que tots no hi cabien a Lluís Companys. D'aquests vehicles 2 eren de 90 places i 4 o 5 de prop de 70, segons han indicat a TarragonaDigital els organitzadors.

 

Pràcticament tots els busos duien un adhesiu, al vidre frontal, amb el lema «llibertats presos polítics». N'hi havia un, de vehicle, que a més a més, a la part posterior, proclamava que «keep calm i bon dia». Bon dia ho feia, el termòmetre marcava més de 30 graus, i això provocava que les poques zones d'ombra fossin molt buscades. Majoritàriament, però, estaven ocupades pels conductors dels autobusos que aprofitaven per fer un mos, conscients que avui no dinarien a casa.

 

«Daltònics per la República»

Mitja hora més tard, a les 13 hores, l'afluència de gent a la cerca del seu autobús va augmentar considerablement. La gran majoria anaven amb samarretes per la Diada d'enguany però n'hi havia alguns que aprofitaven el marxandatge d'anteriors edicions i fins i tot un senyor lluïa una samarreta amb tres estelades de diferents colors i el lema: «Daltònics per la República». També hi havia canalla que, per l'edat, no han celebrat la Diada d'altra manera que anant a manifestar-se i un noi, acompanyat per la seva família, que lluïa una estelada enorme a la qual havia modificat les quatre barres per les barres ondulades de la bandera de la ciutat de Tarragona. A dos quarts de dues, puntuals, els autobusos sortien direcció l'avinguda Diagonal de Barcelona.

 

 

Participants tarragonins a la manifestació de la Diada anant a buscar el seu autobús | TarragonaDigital.com

 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris