Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Absolt un home acusat de violar la seva filla de dotze anys

L'acusaci贸 ha fet un gir total perqu猫 la jove va renunciar a seguir incriminant el seu pare
L'acusat de violaci贸 ha estat absolt gr脿cies al fet que la seva filla ha renunciat a declarar. | Cedida

 

 

Gir de 180 graus en el judici que acusava un home d'haver agredit sexualment la seva filla. L'acusat, denunciat per la mateixa v铆ctima fa cinc anys, s'enfrontava a una pena de deu anys de pres贸, al pagament d'una indemnitzaci贸 de 6.000 euros i a una ordre d'allunyament que li prohibia comunicar-se ni apropar-se a la jove a menys de 500 metres durant 17 anys.

 

La jove es va acollir al dret de no declarar

Durant el judici que es va celebrar fa unes setmanes a la Secci贸 Segona de l'Audi猫ncia Provincial de Tarragona, la jove es va acollir al seu dret a no declarar i va refusar contestar cap pregunta i continuar incriminant el seu pare. Davant d'aquesta situaci贸, i malgrat les declaracions de la resta de testimonis indirectes, els magistrats han absolt l'home.

 

La sent猫ncia prova el fet que la denunciant, que en el moment de l'agressi贸 tenia tan sols dotze anys, 茅s filla d'una parella divorciada, i que en aquell moment, l'any 2014, ella i una amiga es trobaven al domicili del pare, des d'on es disposaven a sortir de festa. En acomiadar-se del pare, aquest els va tocar el cul a les dues. 

 

La v铆ctima es va acollir al dret de no declarar contra el seu familiar directe. | ACN

 

La jove no vol parlar-ne, per a ella 芦ja est脿 perdonat禄

Per貌 malgrat la den煤ncia, que va interposar poc despr茅s de l'agressi贸, durant el judici la jove va acollir-se al seu dret a no declarar contra un familiar directe i va guardar silenci, per la qual cosa ni tan sols va ser possible llegir la seva declaraci贸 en fase d'instrucci贸. Per aquest motiu, els jutges no van poder con猫ixer el testimoni directe de la presumpta v铆ctima sobre el que realment va succeir.

 

A falta el testimoni principal, la resta de testimonis i p猫rits no s贸n suficients per incriminar l'home, tan sols s贸n de refer猫ncia. En aquest sentit, la mare de la denunciant va recon猫ixer que sabia poc del que va passar, ja que la noia no volia gaireb茅 parlar de la q眉esti贸, i va assegurar que li havia dit que 芦per mi est脿 perdonat i ja est脿禄.

 

Els magistrats recorden que els representants legals de l'amiga de la denunciant no van presentar cap den煤ncia sobre els fets pels quals s'ha dut a terme l'acusaci贸, tot i que inicialment no va ser el Ministeri P煤blic sin贸 el mateix jutge que va actuar d'ofici. Amb tot, la jove, en ser q眉estionada per la Fiscalia, va assegurar rotundament que 芦no hauria denunciat禄.

📍 Fes clic aqu铆 per rebre al teu m貌bil les not铆cies de Tarragona. 脡s gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butllet铆 per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris