NOVETAT

Totes les notícies del tsunami democràtic gratis al teu mòbil

Abús de menors, drogues i lesions, a judici aquesta setmana a Tarragona

Repassem els judicis previstos a l'Audiència de Tarragona per a la primera setmana d'octubre
Una imatge d'arxiu d'un dels judicis que, en els darrers mesos, s'ha celebrat a l'Audiència de Tarragona. | Arxiu TarragonaDigital.com

 

L'Audiència de Tarragona enceta el mes d'octubre, a partir de dilluns, amb una agenda repleta de judicis i de vistes pendents. D'entre totes les qüestions que l'Audiència de la demarcació té sobre la taula, però, en destaquen tres: un cas d'abús sexual a un menor d'edat, un altre per tinença i tràfic de drogues, i un tercer per un delicte de lesions. A més, també tindran lloc altres vistes, menors, per una falta de lesions, corrupció de menors i agressió sexual.

 

Jutgen una agressió sexual a un menor a Salou

Aquest dilluns, dia 1 d'octubre, s'asseurà al banc dels acusats un home que, presumptament, va agredir sexualment un menor d'edat l'any 2012. Els fets van tenir lloc, segons detalla la fiscalia, als lavabos de la recepció d'un hotel situat a Salou. L'acusat va accedir-hi mentre a dins s'hi trobava la seva víctima, un nen de 12 anys. Els seus pares, amb els quals estava allotjat en aquell establiment, l'esperaven fora. Quan el nen va sortir d'un dels lavabos individuals el processat el va agafar per la força i el va agredir sexualment, presumptament. El fiscal demana per a ell una pena de nou anys de presó.

 

A judici per tràfic de drogues a les Terres de l'Ebre

De cara a dimarts, 2 d'octubre, es jutjaran quatre personesper un delicte contra la salut pública en la modalitat de tinença i tràfic de drogues. Els fets es remunten a l'any 2009, després de dos escorcolls en dos habitatges de la Cava i de l'Ampolla. S'hi van trobar haixix, marihuana, cocaïna i bàscules de precisió a més d'un revòlver de fogueig. Per a un dels acusats, amb l'agreujant de reincidència, es demanen sis anys de presó, mentre que el fiscal en sol·licita cinc per a la resta d'acusats.

 

A judici dues persones per un delicte de lesions a Torredembarra

Finalment, divendres, 5 d'octubre, seran jutjades dues persones per un delicte i una falta de lesions i també per coaccions. De resultes d'un incident de trànsit a Torredembarra, els ocupants dels dos vehicles implicats es van acabar barallant i, ara, el fiscal demana quatre anys de presó per a cadascun d'ells.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris