Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Acaba la segona edició del Port Tarraco Sunset Festival

Malgrat les inclemències del temps, unes 7.000 persones han gaudit dels vint-i-un esdeveniments del programa
Els tarragonins Zapping Trío, en acció durant el Sunset Festival 2018 | Cedida

 

El passat cap de setmana va acabar la segona edició del Port Tarraco Sunset Festival; un programa gratuït de cultura, esport i oci situat a l'amfteatre del Port Tarraco que, a més d'oferir una oferta atractiva per als tarragonins, tenia la vocació de donar a conèixer aquest espai urbà i portuari de la ciutat.

 

Zapping Trío posa fi a la segona edició del Sunset Festival

La cloenda del Sunset Festival 2018 va comptar amb més de sis-centes persones en un concert a càrrec del grup Zapping Trío, un grup de versions originari de Tarragona que, juntament amb l'acte d'inauguració del certamen, han estat les activitats amb més afluència de públic, superant entre els dos les 1.200 persones.

 

Cal destacar que les tempestes i les pluges de les últimes setmanes potser no van ajudar a obtenir la xifra d'audiència que esperaven els organitzadors, ja que, per culpa del clima, es van haver de suspendre dos 'master class' esportives i una sessió de cinema a l'aire lliure. Tot i els entrebancs meteorològics, el festival ha tingut una bona acollida entre els tarragonins i ha congregat unes 7.000 persones, repartides en un total de vint-i-un esdeveniments.

 

L'organització del festival, satisfeta

En aquest context, els organitzadors s'han mostrat molt satisfets pel grau de participació i afirmen que l'esdeveniment ha complert amb l'objectiu previst de «donar vitalitat a un escenari tan singular i especial com la marina, a través d'una activitat totalment gratuïta, atractiva i diversa, per a tots els públics» explicava el director general de Port Tarraco, Marc Colls.

 

Els organitzadors del Port Tarraco Sunset Festival tenen la voluntat de mantenir-lo el pròxim estiu tot apostant, de la mateixa manera que aquest 2018, per artistes i grups d'animació de proximitat, amb la voluntat de seguir generant una alternativa atractiva lluny de la Part Alta de la ciutat on, normalment, s'acostumen a concentrar aquest tipus de festivals i activitats. Una manera, doncs, d'ampliar el marc mental dels tarragonins i d'obrir nous espais on trobar-se i participar de noves activitats pensades a tothom.

 

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris