NOVETAT

Totes les notícies del tsunami democràtic gratis al teu mòbil

Accident múltiple a l'A-7 a l'entrada de Tarragona

Tres vehicles s'han vist involucrats en el sinistre que ha deixat un ferit
Accident múltiple a l'A-7 a l'entrada de Tarragona | TarragonaDigital

 

A les vuit del matí d'aquest dimarts 6 de novembre, tres vehicles s'han vist involucrats en un accident múltiple al quilòmetre 1.166 de l'A-7, a l'entrada que dóna accés a l'avinguda de Catalunya de Tarragona, al centre de la ciutat. L'ocupant d'un dels vehicles ha resultat ferit lleu i ha estat traslladat a l'Hospital Joan XXIII de la ciutat.

 

Ferit lleu en un accident a l'A-7 a Tarragona 

Segons han apuntat fonts dels Bombers de la Generalitat a TarragonaDigital, l'accident s'ha produït a les 7.57 del matí, en un punt d'entrada i sortida de la ciutat força carregat de vehicles en aquesta hora punta, quan un vehicle ha col·lidit amb el cotxe que tenia al davant, provocant que aquest també impactés amb un tercer vehicle.

 

Un total de cinc persones es trobaven en els tres vehicles implicats en el sinistre; quatre de les quals n'han pogut sortir il·leses, mentre que la restant ha resultat ferida i ha necessitat l'atenció dels serveis d'emergència.

 

Fins al lloc de l'accident s'hi ha desplaçat una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques, una patrulla dels Mossos d'Esquadra i dues dotacions dels Bombers de la Generalitat.

 

Retencions en hora punta

La unitat bàsica del SEM ha traslladat la persona ferida a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona amb un pronòstic menys greu; mentre que els Bombers s'han encarregat de desconnectar les bateries dels vehicles implicats en l'accident i de la neteja de la calçada. Per la seva banda, els agents de trànsit dels Mossos d'Esquadra han garantit la circulació del trànsit.

 

L'accident ha provocat retencions, ja que un dels cotxes ha quedat ocupant part d'un dels carrils de l'A-7, però s'han anat diluint a mesura que passava l'hora punta, i a hores d'ara ja es pot circular amb normalitat.

 

Accident múltiple a l'A-7 a l'entrada de Tarragona | ACN

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris