NOVETAT

Totes les notícies del tsunami democràtic gratis al teu mòbil

Dos accidents provoquen retencions a la T-11

Aquest matí s'ha produït un accident pentre dos vehicles, i un cotxe bolcat d'un accident de la passada nit també ha provocat retencions
Imatge del vehicle bolcat a la T-11 aquest matí. | Conchi Horcas

 

Retencions aquest matí a la T-11. Dos accidents a la carretera que uneix Reus amb Tarragona en hora punta han provocat cues, en un matí de dimarts 18 de setembre que la pluja ja ha complicat de per si la circulació. En aquest sentit, un dels accidents ha comptat amb dos vehicles implicats i ha estat un petit xoc que s'ha produït a les 8.15 hores, un encalç, que no ha provocat ferits ni ha tingut més trascendència, ja que els conductors de tots dos vehicles han fet papers per continuar amb el seu trajecte.

 

El segon accident va tenir lloc durant la nit de dilluns 17 de setembre, tot just a la sortida de l'autopista AP-7. Els fets van passar a les 22.13 hores quan una sortida de via va provocar que dos vehicles patissin un accident. Encara es deconeixen més detalls d'aquest accident, però sí que se sap que hi va haver dues persones que van resultar ferides lleus. Un dels cotxes implicats en aquesta sortida de via al punt quilomètric 13 de la T-11, en direcció a Reus, va bolcar i va quedar al mig de la carretera de cap per avall.

 

Tot i que el sinistre va tenir lloc durant la nit de dilluns, el vehicle encara era al lloc dels fets i durant un tram el carril ha estat tallat. És per això que ha causat cues a la carretera en una hora crítica, en que hi ha molt volum de vehicles ja que es tracta de l'hora d'inici de moltes jornades laborals. Cap a les deu del matí, els serveis d'emergències han anat al lloc dels fets per retirar el vehicle de la carretera, la qual cosa ha provocat encara més retencions, amb les pertinents molèsties als conductors que utilitzen aquesta transitada carretera per arribar fins a la feina.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris