El Parc Central de Tarragona organitza diverses activitats al mes de març

Taller de Carnaval, de bombers o del Dia del Pare són alguns dels actes que es duran a terme
El Parc Central acollirà activitats diverses per a que els més petits puguin gaudir | Cedida

 

Durant tot el mes de març, el Parc Central de Tarragona ha organitzat diversos tallers perquè els més petits puguin gaudir de jornades diferents, divertides i constructives. Es duran a terme a la primera planta del centre comercial, a on es troba el club infantil 'El Parc'. Moltes d'aquestes activitats requeriran treball en equip i de la reflexió individual de cadascun dels infants. 

 

Una programació carregada de cultura, reflexió i creativitat

La programació començarà el primer cap de setmana, que coincideix amb la festa de Carnaval. Així doncs, el taller s'anomenarà 'Taller de disfresses de Carnaval'. Els més petits podran confeccionar la seva pròpia màscara o antifaç i, posteriorment, mostrar les seves creacions en una desfilada que es durà a terme al mateix centre comercial. La ludoteca cedirà diferents vestits i disfresses per als que vulguin una caracterització completa. Aquesta activitat es durà a terme tant divendres com dissabte, en horari de 16.00 a 21.00 hores el primer, i d'11.00 a 18.00 hores el segon.

 

El segon cap de setmana se celebrarà el 'Taller de bombers'. És molt important educar als més petits en el civisme. És per això que aquest taller, de caràcter educatiu, els mostrarà molts aspectes heroics d'aquesta professió i els convidarà a la reflexió de les seves accions quotidianes i de les conseqüències que aquestes poden tenir. Divendres 8 de març, s'oferirà de 16.00 a 21.00 hores; i dissabte dia 9, de 12.00 a 14 hores i de 16.00 a 21.00 hores.

 

El Parc Central de Tarragona ofereix un febrer carregat d'activitats per als més petits | cedida

 

El pròxim dia 19 és el Dia del Pare, així doncs resulta fàcil endevinar de què serà el taller d'aquest tercer cap de setmana. Al 'Taller del Dia del Pare' tots els nens i nenes faran una postal pel seu pare en la que hauran de demostrar tant la creativitat, com els sentiments. Així doncs, cap pare es quedarà sense el seu record en un dia tan especial com aquest. Tindrà lloc el divendres 15 de 16.00 a 21.00 hores i el dissabte de 12.00 a 14.00 hores i de 16.00 a 1.00 hores.

 

'Taller de medi ambient', el quart taller que celebrarà el Parc Central. Les estacions de l'any seran les protagonistes de la jornada, acollint tots els processos propis de les  mateixes i instruint als més petits sobre els seus canvis més significatius. L'horari de divendres 22 de març és de 16.00 a 21.00 hores, i el de dissabte dia 23 de 12.00 a 14.00 hores i de 16.00 a 21.00 hores.

 

L'últim taller d'aquest mes de març és el 'Taller Planetari', que se celebrarà en l'Hora del Planeta. Els nens i nenes assistents podran descobrir alguns dels innumerables cossos que es troben a l'Univers i els diferents fenòmens que acull. A més, el taller comptarà amb una activitat pràctica en la qual, amb boles de porexpan, crearan el seu propi Sistema Solar. Divendres 29 l'horari serà de 16.00 a 1.00 hores i el dissabte 30 de 12.00 a 14.00 hores i de 16.00 a 21.00 hores.

 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!