NOVETAT

Totes les notícies del tsunami democràtic gratis al teu mòbil

MINUT A MINUT

🔴🚶‍♂️ La Marxa per la Llibertat entra l'AP-7 des del Vendrell

ÚLTIMA HORA

❗ Centenars de manifestants bloquegen les vies del tren a Reus

Més de 8.500 participants en les activitats de l'Estiu TarragonaJove

El projecte va néixer el passat mes de juny amb un gran nombre d'activitats, cursos, tallers i actes programats de dilluns a dissabte
El taller de cançons d'Anna Roig ha estat una de les activitats que ha comptat amb més assistents | CEDIDA

 

Més de 8.500 joves han participat en el projecte Estiu TarragonaJove, iniciat el passat 27 de juny amb un gran nombre d'activitats, cursos, tallers i actes programats de dilluns a dissabte. Cal destacar que els assistents estan creixent a un ritme constant i ràpid, fet que permet ampliar la campanya. La iniciativa es va presentar a finals d'abril amb una oferta total de 65 activitats formatives i lúdiques i 2.800 places dedicades a diferents àmbits i temes. 

 

Aquesta oferta s'ha pogut construir amb el suport i la col·laboració de 35 entitats i col·lectius joves. A més, a la campanya d'Estiu TarragonaJove se li ha de sumar els 40 tallers, actes i espectacles realitzats en el marc del Festival Sota la Palmera, que ha acollit unes 3.400 persones. Tanmateix, només s'han anul·lat dues de les propostes inicials, ja que no arribaven al mínim d'inscripció previst. Tot i això, s'està treballant per poder-les afegir en les properes campanyes. 

 

Les activitats que han comptat amb el volum d'assistència més gran

D'altra banda, les activitats amb més assistència i acceptació per part dels joves han estat els casals de teatre, circ, ràdio, cinema, escriptura i robòtica; les sessions esportives de 'Quidditch' i combo vela; la sèrie enigmàtica «Els irregulars de Pilon’s Street»; el monogràfic de la cantant Anna Roig; el taller de percussió corporal de Santi Serratosa; i el cicle «Caixa d’eines».

 

També cal posar en relleu l'acte que va donar el tret de sortida a la campanya i que va acollir a més de 250 persones. Es tracta de la «Tarraco Zombie Experience», que va tenir lloc el dissabte, 30 de juny, al Parc del Francolí. La franja d'edat que més ha participat en l'Estiu TarragonaJove és la dels joves d'entre dotze i vint anys, amb un 75% de l'ocupació de places. 

 

El «Tarraco Zombie Experience» va convocar més de 250 persones | CEDIDA

 

Ja són un total de 42 entitats, col·lectius i grups de joves els qui s'han sumat a la campanya Estiu TarragonaJove, i es valora molt el treball que duen a terme a l'hora de proposar actes i iniciatives, tant pel seu caràcter innovador com per la recerca de nous formats. Totes aquestes associacions i persones són essencials per poder tirar endavant aquesta iniciativa. Vuit de cada deu actes del programa s'han organitzat tenint en compte què volen els i les joves del municipi tarragoní.

 

Finalment, els espais més freqüentats aquest estiu han estat l’Espai Jove Kesse, l’Espai Jove La Palmera, la platja del Miracle, platja Arrabassada, la platja Llarga, la part alta, el Centre Cívic de Sant Salvador, centre Cívic de Sant Pere i Sant Pau, els jardins del Parc Francolí, la Rambla Nova, plaça de l’Església de Sant Salvador, el carrer Comte i el riu Francolí. 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris