Diumenge d'activitats gratuïtes a la Festa del Centre d'Oci Les Gavarres

El Centre d'Oci Les Gavarres celebra el seu vintè aniversari amb activitats familiars aquest pròxim diumenge, dia 9 de setembre

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Aquest diumenge dia 9 de setembre, el Centre d'Oci Les Gavarres celebra el seu vintè aniversari amb un seguit d'activitats gratuïtes que s'allargaran durant tot el dia i en les quals podran participar tota la família.

L'aniversari del Centre d'Oci Les Gavarres s'ha anat celebrant periòdicament amb un seguit d'activitats, principalment pels més petits de la casa, però enfocades a un públic familiar.  Enguany les activitats tornaran a realitzar-se al pàrquing dels cinemes Ocine i no tindran cap cost per als participants, tot serà gratuït.

Inflables o Ludoteca pels més petits

Entre les activitats programades i que es duran a terme entre les 11.00 del matí i les 21.00 del vespre hi haurà inflables tant per als més petits de la casa, com per a nens d'edat mitjana, amb diferents espais. També hi haurà activitats de jumping per als més atrevits i espectacles de circ en què a més de presenciar l'espectacle, s'hi podrà participar de forma activa.

  

Una altra de les zones que compta amb més acceptació és la ludoteca pels nens i nenes més petits, en les quals s'hi poden realitzar diverses activitats manuals, jocs per compartir amb els pares i mares, etc.

Tot plegat amb l'objectiu de commemorar el vintè aniversari del centre d'oci i com a manera d'agrair també a tothom el fet d'haver ajudat a convertir el Centre d'Oci Les Gavarres en un dels motors comercials, d'oci i restauració més potents de la demarcació de Tarragona.

Sessió de cinema gratuïta, diumenge vinent dia 16

Si bé en anteriors celebracions de l'aniversari s'havia programat una sessió matinal de cinema gratuïta, enguany està previst fer-la el pròxim diumenge dia 16 de setembre. L'esdeveniment que va comptar amb una espectacular rebuda per part del públic que va omplir totes les sales on s'hi programaven pel·lícules  es farà el cap de setmana vinent donat que enguany també es celebra el 75è aniversari d'Ocine.

Ocine Les Gavarres, amb les seves flamants disset sales és el buc insígnia de l'empresa cinematogràfica catalana i un dels esdeveniments que més expectació popular provoca  és precisament aquesta sessió matinal gratuïta que tan bona rebuda ha tingut en edicions anteriors i on es projectaran les principals estrenes cinematogràfiques que es poden veure ara mateix en cartell.

Escalfant motors per la festa del cinema

A més d'aquesta sessió matinal gratuïta del pròxim diumenge dia 16, els espectadors tarragonins poden anar preparant-se també per la nova edició de la festa del cinema que ja té dates confirmades: 1,2 i 3 d'octubre. Durant aquests tres dies,  totes les pel·lícules de la cartellera es podran veure a només 2,90 € l'entrada, fet que suposa una bona oportunitat pel públic tarragoní de veure les millors pel·lícules a preu reduït.

  

La festa del cinema és un esdeveniment que se celebra dos cops l'any a la majoria de sales de tot l'Estat i que, edició rere edició, consolida unes bones xifres d'assistència a les sales gràcies als preus competitius de les entrades i a la bona oferta cinematogràfica que arriba cada divendres a les cartelleres.