L'actor Toni Cano, presentador de Q12, explica les claus de l'humor a l'Estiu Tarragonajove

Aquest pròxim dijous, el flamant presentador del concurs de moda a l'Estat espanyol presentarà el taller-xerrada 'Les 12 claus de l'humor'
Toni Cano, una persona polifacètica que ara presenta el concurs de xarxes de moda a Espanya. | Cedida

 

L'Estiu Tarragonajove ha organitzat, aquest pròxim dijous, 18 de juliol, l'acte més destacat de la setmana i un dels més rellevants de tota la temporada amb la presència de Toni Cano, flamant presentador del concurs de moda a l'Estat espanyol a través de les xarxes, el Q12 Trivia. L'actor barceloní presentarà el taller-xerrada 'Les 12 claus de l'humor', una activitat carregada d'humor i interpretació amb què pretén posar èmfasi en tots els elements essencials per fer riure el públic en l'àmbit de les arts escèniques.

 

L'Espai Jove Kesse, com és habitual, obrirà les portes a aquesta activitat, qué és gratuïta, i dirigida en especial a persones joves d'entre 12 i 35 anys interessades a cultivar el seu jo còmic i la interpretació. L'activitat està previst que comenci a les cinc de la tarda.

 

Toni Cantó, una trajectòria dedicada a l'humor i la interpretació

Toni Cantó, un home de qui hom no podria definir l'ofici que exerceix, de ben segur oferirà una xerrada excepcional. I és que n'és un gran exportador, d'humor. Presentador, 'showman', actor, monologuista, humorista, còmic, i inclús reporter, així com dramaturg i productor teatral, i tot amb un segell propi molt personal, Cano combina perfectament l'actualitat informativa de què ens impregna amb el surrealisme que inunda la seva ment.

 

L'Espai jove Kesse acollirà la xerrada de Cano. | Facebook

 

Cano ha viscut des de l'adolescència lligat al món de la comunicació, de l'humor i de la interpretació. Va començar amb tan sols 16 anys, treballant a emissores de ràdio locals, a OndaCero i durant més d'una dècada lligat a RNE. Amb 23 anys, va passar a l'audiovisual, a televisions comarcals barcelonines, i poc després va fer el salt a canals autonòmics i estatals, treballant com a reporter, presentador i actor a TV3, Cuatro, TVE i 8tv.

 

Més enllà, però de la televisió i la ràdio, el que l'apassiona és el teatre i l'humor. De fet, ha escrit, interpretat i produït a ciutats de tal renom com Madrid, Barcelona i Nova York, i ha passejat els seus monòlegs per tots els racons d'Espanya i per ciutats com Los Àngeles o Londres. El seu èxit més destacat és el premi Wong Show!, que va aconseguir amb el seu cabaret a Berlín. Actualment és reconegut pel seu paper al concurs per xarxes de moda a Espanya, Q12 Trivia, que presenta. En definitiva, un artista polifacètic amb projectes constants i amb una excel·lent dosi d'humor.