Els actors de Hollywood Mads Mikkelsen i Sofia Boutella roden un anunci a Tarragona

El Palau Firal i de Congressos de Tarragona ha sigut l'escenari de l'anunci

 

L’actriu Sofia Boutella i l’actor Mads Mikkelsen han protagonitzat un nou anunci que s’ha rodat a Tarragona. Es tracta d’un anunci de l'empresa alemanya d’il·luminació Occhio, i la campanya publicitària es va gravar íntegrament al Palau Firal i de Congressos de la ciutat. El rodatge va tenir lloc del 21 i del 23 d’agost, i va comptar amb el suport de l’oficina d’atenció als rodatges del Patronat Municipal de Turisme, la Tarragona Film Office.

 

Segons ha explicat la Tarragona Film Office, Occhio és una de les empreses més innovadores en il·luminació, i és líder de mercat a Alemanya en el sector de la il·luminació de disseny i d’alta qualitat. L’empresa va escollir el Palau Firal i de Congressos per la seva versatilitat, ja que hi ha diferents espais que poden convertir-se en escenaris diferents. A més, la seva arquitectura moderna i sòbria va ser rellevant per l’empresa a l’hora d’escollir el lloc.

 

El rodatge per l’empresa Occhio ha deixat un impacte econòmic d’uns 80.000 euros, a més de la projecció de la ciutat de Tarragona. La presidenta del Patronat Municipal de Turisme, Inma Rodríguez, ha destacat que «aquestes xifres i la rellevància dels rodatges que ha acollit Tarragona durant el 2018 ens indiquen que l’esforç per convertir l’activitat de la Tarragona Film Office en un dels eixos estratègics de la promoció turística de Tarragona és una aposta de futur». De fet, la Tarragona Film Office vol apostar pel turisme audiovisual a la ciutat. 

 

Dos actors de Hollywood, a Tarragona

La campanya ha estat protagonitzada per Sofia Boutella i Mads Mikkelsen. L’actor és d’origen danès i és considerat un actor de culte, sobretot per la seva participació en la pel·lícula ‘Jagten’ (‘La caza’), del director Thomas Vinterberg. Amb aquesta interpretació, Mikkelsen va aconseguir el premi a millor actor al Festival de Cannes de 2012. L’actor danès també és conegut per protagonitzar la sèrie ‘Hannibal’ entre els anys 2013 i 2015. Mads Mikkelsen és conegut, a més, pel seu paper a ‘Casino Royal’, la 21a pel·lícula de la saga James Bond. Per la seva banda, Sofia Boutella és coneguda per aparèixer als films ‘Atómica’ i a ‘Star Trek: Más Allá’, entre d’altres.