NOVETAT

Totes les notícies del tsunami democràtic gratis al teu mòbil

MINUT A MINUT

🔴🚶‍♂️ La Marxa per la Llibertat entra l'AP-7 des del Vendrell

ÚLTIMA HORA

❗ Centenars de manifestants bloquegen les vies del tren a Reus

Abús sexual i dipòsit il·lícit d'armes de la II Guerra Mundial, a judici a Tarragona

Tots dos casos es remunten a l'any 2014 i el fiscal demana vuit anys de presó per als acusats
Imatge de la façana d'entrada a l'Audiència de Tarragona | TarragonaDigital

 

 

L’Audiència Provincial de Tarragona jutjarà dilluns, 17 de desembre, un home i una dona acusats, cadascun, d’un delicte d’abusos sexuals. Els fets, concretament, van passar l’any 2014 a la ciutat de Reus quan, segons el fiscal, els acusats van aprofitar que la víctima «tenia minvades les seves capacitats cognitives i volitives» per la ingesta de substàncies estupefaents, begudes alcohòliques i medicaments.

 

Arran d’aquesta situació, els agressors van convèncer la víctima perquè anés al domicili de l’acusada i, un cop allà, la processada li va acariciar la cara i la va petonejar. La dona, davant d’aquests fets, va decidir marxar del  pis, però l’home va impedir-li-ho, barrant-li el pas. L’agressor, violentament, la va dur cap a una de les habitacions de l’immoble i, un cop allà, va abusar sexualment d’ella amb penetració. La víctima, en tot moment, li deia que parés i intentava treure-se’l de sobre, sense poder aconseguir-ho. Ara, el ministeri fiscal demana 2 anys i 6 mesos de presó per a l’acusada i un total de 8 anys de reclusió per a l’acusat.

 

El fiscal demana 8 anys per un delicte de dipòsit d'armes de guerra

El pròxim dijous, 20 de desembre, l’audiència tarragonina jutjarà una persona acusada d’un delicte de dipòsit d’armes de guerra, en concurs de normes amb un delicte de dipòsit d’armes de foc reglamentades i municions. El cas va ocórrer també l’any 2014 i, segons el fiscal, l’acusat és un col·leccionista d’armes amb l’autorització i els permisos pertinents.

 

Els Mossos l'intercepten amb arsenal de la segona Guerra Mundial

En aquell moment, l'home va ser interceptat pels Mossos d’Esquadra, quan tornava d’un saló d’armes que es va celebrar a França. Al seu vehicle, l’home hi duia fins a quatre granades de fusell buides sense espoleta ni explosiu, un llançador de granades per a rifle i una mira per a fusell llançagranades, entre altres objectes bèl·lics de la segona Guerra Mundial.

 

A més de tots aquests dispositius, considerats armaments de guerra, l’acusat duia dins del vehicle, sense llicència ni guia de pertinença, una sèrie d’armament com ara carabines, pistoles o revòlvers, i diferents cartutxos. Les armes, totes elles, són reglamentades i, en la seva majoria, estaven en bones condicions de funcionament. L’acusat, per la seva part, no disposava de cap mena de factura i justificant de compra, i ara el fiscal demana 8 anys de presó.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris