NOVETAT

Totes les notícies del tsunami democràtic gratis al teu mòbil

Ajornat el concert de Dani Martín a la TAP de Tarragona

L'actuació de l'exlíder de 'El canto del loco' serà, finalment, el 19 d'octubre, i no el 15 de setembre, com estava previst
Imatge d'arxiu d'una actuació de Dani Martín, que actuarà finalment a la Tàrraco Arena Plaça de la ciutat de Tarragona el proper 19 d'octubre. | TarragonaDigital.com

 

Els fans i les fans del cantant madrileny, el popular Dani Martín, hauran d'esperar una mica més per veure'l actuar a Tarragona. Si ja acaronaven amb la punta dels dits la data del 15 de setembre, com el moment per trobar-se amb el seu ídol a la Tarraco Arena Plaça, la TAP, ara els toca esperar fins al 19 del mes vinent. El motiu, segons ha comunicat Clipper's Live, l'empresa promotora del concert, és que les obres que s'estan fent al recinte encara no s'han acabat. 

 

Pel que fa a les entrades venudes amb data 15 de setembre, des de Clipper's Live s'apunta que «la gent que tingui entrades per aquella data els hi servirà igual pel dia 19 d'octubre». Així mateix, s'avança que «els que siguin usuaris de Ticketmaster, i encara no tinguin la seva entrada, tenen un nu enllaç a la pàgina web on poder comprar els tiquets amb la nova data». El de Dani Martín era un dels concerts més esperats per les festes de Santa Tecla que ja són a la vora. L'exlíder de la popular banda 'El canto del loco' tenia previst presentar a Tarragona un recull de les seves millors cançons durant els 18 anys de carrera dalt dels escenaris. 

 

El concert de Dani Martín a la TAP de Tarragona, ajornat pel Seat Tarraco?

Clipper's Live assegura que el motiu de «les obres no s'acabaran a temps» és el que li han facilitat des dels gestors de l'antiga plaça de braus, la TAP. L'empresa promotora del concert de Martín convida a «parlar amb ells per obtenir més informació sobre les obres». No obstant això, algunes informacions publicades apuntarien que el motiu real de l'ajornament del concert és que «la TAP estarà bloquejada durant 20 dies per preparar la presentació mundial del nou model de Seat, el Seat Tarraco». Així doncs, caldrà esperar una mica per poder entrar a la TAP «'con zapatillas y no me miren mal al pasar'».

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris