ATENCIÓ

🔥2 incendis en 3 minuts al mateix carrer de Calafell

L'Ajuntament obre el pagament per Internet pels inscrits als cursos de natació a Tarragona

El dimecres 20 de març començarà el període d'inscripció i pagament per al conjunt de la ciutadania
La piscina municipal del Serrallo és una de les instal·lacions del Patronat Municipal d'Esports | Cedida

 

El Patronat Municipal d'Esports de l'Ajuntament de Tarragona ha anunciat, aquest dimarts 26 de febrer, que, de cara al tercer trimestre dels cursos d'activitats aquàtiques que ofereixen a les piscines municipals, es podrà pagar per Internet. 

 

 

D'aquesta manera, l'oferta de les activitats aquàtiques del tercer trimestre, d'abril a juny, es podrà pagar en línia, de manera que els usuaris ja no hauran de desplaçar-se físicament a les recepcions de les instal·lacions esportives municipals. Els interessats en realitzar aquest tipus d'activitats es podran inscriure telemàticament, a través de la web del Patronat, i abonar l'import corresponent amb targeta de crèdit.

 

Els cursetistes ja inscrits en aquest segon trimestre podran realitzar les renovacions de l'11 al 17 de març. El dimecres 20 de març començarà el període d'inscripció i pagament per al conjunt de la ciutadania en aquells cursos on hi hagi places vacants.

 

Cursos de natacions per a totes les edats

Entre les activitats ofertes hi ha cursos de natació per a totes les edats, des de prenadons a adults, i activitats dirigies com aquagym, aquazumba o aquaspinning, entre d'altres. Les propostes es reparteixen entre les sis piscines municipals: Part Baixa - Serrallo, Bonavista, Sant Pere i Sant Pau, Campclar, Riu Clar i Sant Salvador.

 

Les activitats aquàtiques són unes de les més sol·licitades dins l'oferta del Patronat Municipal d'Esports i és per aquest motiu que, habitualment, els responsables d'aquest organisme realitzen tota mena d'accions promocionals, com ara el descompte del 50% que van oferir l'estiu passat de cara a les classes particulars de natació. 

 

Climatitzaran la piscina de l'Anella Mediterrània

Aquest dilluns, 25 de febrer, la consellera d'Esports del consistori de Tarragona i, per tant, presidenta del Patronat d'Esports, Elisa Vedrina, feia públic que la piscina de l'Anella Mediterrània, la darrera incorporació al catàleg d'instal·lacions que estan sota la supervisió de la seva àrea, es podrà utilitzar tot l'any. 

 

Així mateix Vedrina també va anunciar que tenen previst climatitzar la piscina a finals d'any, mitjançant o bé una aportació econòmica de la Diputació de Tarragona o bé fons propis del mateix consistori tarragoní. La piscina de l'Anella Mediterrània duu el nom de Sylvia Fontana, reconeguda nedadora tarragonina. Cal recordar que la pista d'atletisme, l'altre gran equipament del conjunt de l'Anella Mediterrània, porta el nom de Natàlia Rodríguez, una altra destacada esportista de la ciutat de Tarragona.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!