L'Ajuntament de Tarragona reparteix 8.000 cendrers per evitar les burilles a les platges

El consistori continua amb la campanya ¬ęGr√†cies per mantenir les platges netes¬Ľ per mitigar la proliferaci√≥ de burilles de tabac a la sorra
Tarragona vol eliminar les burilles de la sorra. | Ajuntament de Calafell

 

L'Ajuntament de Tarragona, per mitj√† de la Conselleria de Neteja, ha repetit abans d'arribar al mes d'agost un ritual que duu a terme cada estiu com √©s el repartiment d'un total de 8.000 cendrers de butxaca, una acci√≥ amb la qual el consistori vol mitigar la proliferaci√≥ de burilles de tabac i mantenir netes les platges de la ciutat.

 

Diversos espais de la ciutat distribuiran els cendrers

A partir d'aquest mateix dilluns, 29 de juliol, les persones interessades a aconseguir-ne un el poden recollir gratu√Įtament a diferents punts i espais de la ciutat: les Oficines Municipals d'Atenci√≥ Ciutadana, els centres c√≠vics municipals, les depend√®ncies de la Conselleria de Neteja, situades al n√ļmero 1 de la pla√ßa Imperial T√†rraco, i a les casetes dels socorristes de la Creu Roja repartides pels quinze quil√≤metres de platges que t√© la ciutat: a les platges del Miracle, l'Arrabassada, la Savinosa, la Llarga, la M√≥ra, la cala Jovera i la de Tamarit.

 

Imatge dels nous cendrers. | Cedida

 

Amb el repartiment de cendrers, l'Ajuntament d√≥na continu√Įtat a la campanya ¬ęGr√†cies per mantenir les platges netes¬Ľ, engegada l'any passat amb l'objectiu de conscienciar els tarragonins de la import√†ncia de mantenir neta la franja litoral de la ciutat i per tal de lluitar en la mesura possible amb la proliferaci√≥ de burilles de tabac i pl√†stics en general. Tot plegat, un dia despr√©s de la jornada de neteja que aquest diumenge la Societat d'Exploracions Submarines de Tarragona va realitzar al fons mar√≠ de la platja del Miracle, d'on va retirar cent quilos de deixalles.

 

Anteriorment, l'Ajuntament ja havia editat cendrers c√≤nics com altres ciutats i pobles havien fet, pensats especialment per a les platges. No obstant aix√≤, en aquesta ocasi√≥ s'ha volgut innovar i canviar el model per un nou format de butxaca que resultar√† molt m√©s c√≤mode i adient per a altres usos. Aix√≠, l'Ajuntament afegeix a l'√ļs de m√†quines garbelladores del servei de neteja que treuen burilles i petits residus de la sorra un altre mecanisme de neteja. 

💬 Fes clic aqu√≠ per rebre al teu m√≤bil l'actualitat de Tarragona. √Čs gratis!

Comentaris