NOVETAT

Totes les notícies del tsunami democràtic gratis al teu mòbil

MINUT A MINUT

🔴🚶‍♂️ La Marxa per la Llibertat entra l'AP-7 des del Vendrell

ÚLTIMA HORA

❗ Centenars de manifestants bloquegen les vies del tren a Reus

Tarragona activarà una nova aplicació que farà la funció de botó antipànic

Davant d'una situació d'urgència, podrà activar el botó que, a la vegada, realitzarà una trucada a la Sala de Coordinació i Atenció Ciutadana de la Guàrdia Urbana
Tarragona implantarà una nova aplicació que actuarà de boto antipànic i avisarà la Guàrdia Urbana. | TarragonaDigital

 

L'Ajuntament de Tarragona implantarà una nova aplicació que actuarà de botó antipànic per persones en situació d'emergència. Quan una víctima activi aquest botó, es realitzarà una trucada automàtica a la Sala de Coordinació i Atenció Ciutadana de la Guàrdia Urbana de la ciutat o al 112. A més, s'alertarà de la posició de la persona per donar-li una resposta immediata urgent. Aquesta aplicació també inclou una eina de gestió interna per al mateix cos de seguretat, que els permetrà controlar usuaris, terminals associats i botons de contacte. 

 

 

Tarragona estrenarà una aplicació amb un botó antipànic

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Tarragona ha aprovat aquest matí la implantació d’una nova aplicació i un entorn de gestió on es pot obtenir informació relacionada amb la Guàrdia Urbana. Tall de carrers o campanyes de conscienciació, així com la identificació i ajut d’usuaris en risc, són alguns dels serveis que oferirà. 

 

Concretament, aquest darrer és el més destacat. Quan una persona es trobi en una situació d'urgència, podrà activar aquest botó de pànic, que al seu torn activarà una alerta i realitzarà una trucada a la Guàrdia Urbana o al 112. S'alertarà de la posició de la persona i es donarà una resposta policial immediata d'assistència urgent. Quedarà registrat l'històric per a la gestió de l'alerta i el posterior seguiment.  

 

L'Ajuntament també aprova una aplicació per pagar els parquímetres

D'altra banda, el consistori també ha donat llum verd a la posada en marxa d'una aplicació per pagar els parquímetres. L'usuari de la zona blava podrà pagar per aparcar de manera més pràctica, comptarà amb un sistema d'avisos que notificaran l'usuari quan acaba el seu aparcament i permetrà abonar la quantitat exacta. Sempre cal finalitzar l’estacionament quan s’arriba al vehicle i, en cas de superar el temps màxim permès en cada zona, es podrà anul·lar la denúncia des de la mateixa aplicació.

 

També et pot interessar: 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris