GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

L'Ajuntament de Tarragona cessa el gerent del Patronat Municipal de Turisme

El consell rector de Tarragona Turisme ha aprovat la destitució d'Ángel Arenas perquè «no està alineat amb els objectius prioritaris en matèria de turisme que té l'equip de govern»
La consellera de Turisme, Laura Castel, i el gerent de Tarragona Turisme, Ángel Arenas. | ACN

 

El govern municipal de l'Ajuntament de Tarragona continua remodelant l'estructura d'empreses municipals i organismes autònoms, fent canvis respecte de l'etapa Ballesteros. Aquest dilluns, el consell rector del Patronat Municipal de Turisme ha aprovat el cessament d'Ángel Arenas, gerent de Tarragona Turisme des de finals d'octubre del 2016. Així mateix, també s'ha aprovat iniciar la tramitació del concurs públic per incorporar un nou gerent. La decisió s'haurà de ratificar en el pròxim consell plenari de l'Ajuntament de Tarragona.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

La proposta de la presidenta de l'organisme autònom, Laura Castel, ha comptat amb els vots favorables d'Esquerra, En Comú Podem, Junts x Tarragona i la CUP. El PSC i el Partit Popular hi han votat en contra, mentre que Ciutadans ha excusar la seva assistència a la reunió. Castel ha explicat que el motiu del cessament del gerent és que «no està alineat amb els objectius prioritaris en matèria de turisme que té aquest equip de govern». La presidenta de Tarragona Turisme ha afegit que «després de treballar un temps plegats, crec que ha arribat el moment de fer un canvi en la planificació turística de la ciutat». 

 

Tres setmanes després de la presència de Tarragona a la Fira Internacional de Turisme de Madrid (FITUR), un dels moments importants de l'any en la promoció de la ciutat, la presidenta de Tarragona Turisme, Laura Castel, ha decidit prescindir dels serveis d'Arenas. La seva sortida s'intuïa des del passat mes de gener, quan el consell rector de l'ens va iniciar el procés per convocar un concurs per a la contractació d'un nou gerent, amb l'aprovació de la fitxa descriptiva de la plaça de gerent.

 

Una retribució màxima de 80.000 euros anuals

Fa dues setmanes, la presidenta de Tarragona Turisme, Laura Castel, va explicar sobre la plaça de gerent que «no serà un càrrec de confiança, com fins ara». Castel va afirmar que optaran «per escollir un professional pel seu mèrit i capacitat. Per aquest motiu, estarà subjecte al compliment d'objectius i a l'avaluació de la gestió mitjançant indicadors. En definitiva, tot serà el més objectiu possible».

 

La fitxa descriptiva de la plaça que es va aprovar el 16 de gener, i que s'ha esmenat en el consell rector d'aquest dilluns, especifica que el nou gerent tindrà una retribució màxima de 80.000 euros anuals i cinc anys de contracte.