NOU I GRATIS

Tens Telegram? Afegeix-te al canal de Tarragona Digital clicant aquí. T’encantarà!
L'Ajuntament de Tarragona, en una imatge d'arxiu

L'Ajuntament de Tarragona es persona com a acusació particular al judici d'IQOXE

L’Ajuntament ja es va personar com a perjudicat en la causa principal

L'Ajuntament de Tarragona ha informat que, seguint els acords signats en la Declaració Institucional signada pels diferents grups municipals, ja s'ha personat com a acusació particular de manera formal en la peça principal de la causa del judici per l'accident químic a la planta d'IQOXE del passat mes de gener.

L'alcalde de la ciutat, Pau Ricomà, ja va avançar a finals de juliol que el consistori faria el pas. Pel que fa a les altres peces, l'Ajuntament apunta que també s'hi personarà, a l'espera de l'admissió a tràmit per part del jutjat. Les diferents causes es troben en fase d'instruccio al Jutjat d'instrucció número 1 de Tarragona.

La petició de la CUP

La confirmació del pas endavant del consistori de Tarragona, pel que fa a la investigació judicial de la greu explosió química d'inicis d'any, arriba l'endemà que la CUP de Tarragona reclamés que el consistori es personés en el procés judicial

La consellera anticapitalista Laia Estrada apunta que «fins que no es dona compte al plenari, no es té la certesa que realment s'ha dut a terme la personació com a acusació, tal i com es va fer amb el cas INIPRO». Estrada lamentava, també que l'equip de govern no hagi requerit a les empreses del complex petroquímic la relació i el detall dels diferents expedients sancionadors que se'ls hagin interposat, tampoc, segons les cupaires, s'ha avançat sobre l'elaboració d'estudis independents de la qualitat de l'aire i epidemiològics. 


Comentaris

envia el comentari