La consellera Carla Aguilar, a les instal·lacions de la gossera municipal de Tarragona

L'Ajuntament de Tarragona vol revertir «la gran manca d'inversió» a la gossera municipal

El consistori inicia petites tasques de manteniment i conservació i anuncia un camí cap a la «renovació total» del servei

L'Ajuntament de Tarragona té clar que vol «renovació total» de la gossera municipal  després d'anys de «grans mancances d'inversió» al servei. La consellera de Benestar Animal, Carla Aguilar-Cunill, ha anunciat l'inici d'unes petites actuacions d'urgència a l'equipament, que es basaran a refer la tanca perimetral, molt malmesa, arranjaments de manteniment  i  conservació i el canvi dels abeuradors que hi havia.

La consellera, però, ha anat més enllà de les actuacions d'urgència i ha detallat que des de l'Ajuntament «ja estem treballant en una planificació de l'actualització de les instal·lacions» a llarg termini que haurà de desembocar en «una renovació total» de la gossera. «Volem una ciutat cuidadora i d'acompanyament per a tots els animals  que conviuen amb nosaltres», ha argumentat Aguilar-Cunill. Els arranjaments urgents, que s'entenen com una primera fase de l'actuació integral, tenen un cost de poc més de 15.000 euros per a les arques municipals.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!