Ajuntament de Tarragona.

El servei d'assessorament en la cerca de feina torna de manera presencial a Tarragona

L'activitat es farà en tres punts de la ciutat

L'Ajuntament de Tarragona torna a oferir, en format presencial, el servei d'assessorament en la cerca de feina. Fins ara es feia de manera virtual i, ara, es podrà escollir qualsevol de les dues formes. Manel Castaño, conseller d'Ocupació, ha volgut remarcar que amb «aquesta acció, les persones que no tenen eines informàtiques o competències digitals poden demanar cita i rebre assessorament presencial amb totes les garanties sanitàries».

El retorn a l'activitat presencial d'aquest servei, per evitar desplaçaments, és el personal de Tarragona Impulsa que s'apropa i és possible amb el suport de la Xarxa de Centres Cívics de Tarragona. En aquests s'ha habilitat un espai per poder fer les tasques.

Actualment, el servei es fa a Tarragona Impulsa a l'edifici Tabacalera, de dilluns a divendres de 8 a 15 hores. També s'oferirà atenció telemàtica. S'ha de demanar cita prèvia al 977 24 36 09. El servei es durà a terme en els mateixos horaris al Centre Sociocultural de la Part Alta  demanant cita prèvia al 977 22 10 09 i en format presencial i telemàtic. Els barris de Bonavista, Torreforta i Camplcar podran anar a l'Espai de Trobada d'aquest últim barri. Es farà una atenció presencial amb cita prèvia i l'hora i el dia es concretarà amb la persona que ho sol·licita. A més, també hi haurà atenció virtual. La cita prèvia es demanarà al 977 55 16 98.

També es compta amb el programa UBICAT, un programa d'acompanyament a la inserció i suport ocupacional per a la inclusió social. Aquest suma 4 tècniques d'acompanyament i 2 de prospecció  i coneixement  de l'entorn productiu, per facilitar la incorporació al mercat laboral de les persones participants.