Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

L'Ajuntament assegura que hi ha solucions en marxa per millorar el Teatre Metropol

La CUP va denunciar fa uns dies el calor, les males olors i les plagues parasitàries de l'edifici
Teatre Metropol de Tarragona | Josep M. Llauradó

 

L'Ajuntament de Tarragona ha sortit al pas de la informació que parla del mal estat en què es troba el Teatre Metropol per garantir que s'estan buscant solucions per a l'edifici i per tal que aquests factors no impedeixin que s'acompleixi tota la programació del Festival Internacional de Teatre de Tarragona (FITT). 
 
El consistori confirma que han sorgit contratemps «per causes alienes a l'organització del Festival i del propi Ajuntament» però que fins i tot abans del Festival ja es van prendre mesures contra el control de plagues i el manteniment de l'aire condicionat, però malgrat això «les altes temperatures d'aquests dies han provocat que aquestes mesures no fossin del tot efectives i que un brot d'insectes hagi proliferat de manera imprevisible».
 

L'Ajuntament de Tarragona demana disculpes per les plagues i l'aire condicionat del Teatre Metropol

Argumenten que aquest imprevist ha complicat l'accés a la sala de màquines del sistema de refrigeració de l'edifici, sobrecarregat a causa del sufocant calor que fa aquest juliol. 
 
Des de l'Ajuntament demanen disculpes a tot aquell que es pugui sentir afectat: públic, companyies, voluntaris, organització i empreses de serveis. A més, confien en què els serveis tècnics municipals trobin una solució el més ràpid possible per gaudir de molts actes al Teatre. 
 

La CUP va demanar solucions pel Teatre Metropol al govern de Ballesteros

Tarragona Digital es va fer eco de les queixes de la CUP amb el Teatre Metropol i de les condicions que segons el grup municipal, afecten tant a públic com a treballadors de l'edifici. 
 
Asseguren que es pateix calor a l'estiu i fred a l'hivern a causa de la nul·la climatització del teatre. A més, també van denunciar l'existència de plagues parasitàries al Metropol i que hi havia una greu brutícia que inclou excrements d'animals i coloms morts. Per totes aquestes raons, el partit independentista va qualificar d'inadmissible la situació i esperava solucions immediates. 
 
La CUP va recordar que el passat mes de juliol, el Metropol va acollir un festival de finals de curs d'una escola de dansa i l'ambient era tal que moltes persones van demanar fulls de reclamació per a queixar-se de la calor que hi havia a l'edifici. Per últim, van afegir que hi va haver marejos, desmais i vòmits l'estiu passat en aquest edifici tan emblemàtic de la ciutat de Tarragona. 
 

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris