Albert Puñet deixa la presidència local del PDeCAT a Tarragona

L'actual president, Albert Puñet ha anunciat la renúncia al seu càrrec amb una carta dirigida a la militància.
Albert Puñet deixa el PDeCAT tarragoní per problemes de salut | Facebook / Albert Puñet

 

 

Albert Puñet deixa la presidència local del PDeCAT a la ciutat de Tarragona. A contracor, mitjançant una carta per correu electrònic adreçada als membres del partit, Puñet diu adéu al càrrec arran dels problemes de salut derivats d’un accident de moto que va patir ara fa uns dies.

 

En una carta que Puñet ha fet arribar a la militància via correu electrònic explica que aquesta mateixa setmana ha traslladat al president del PDeCAT, David Bonvehí, la seva decisió de deixar la presidència local del partit a Tarragona pels motius de salut derivats de l'accident. Puñet, que va assumir la presidència del partit ara fa dos anys, explica en el mateix escrit que continua compromès amb el projecte del PDeCAT i amb la llibertat dels presos i exiliats polítics.

 

Quim Amorós, el successor a Tarragona

A partir d’ara, Quim Amorós liderarà el Comitè Local demòcrata a Tarragona, en una nova etapa que comença, i amb la candidatura de Dídac Nadal a l’horitzó de les municipals de 2019. D’Amorós, Puñet ha expressat que «sabeu que és una persona de partit, amb experiència municipal i experiència dirigint un comitè local. Per això us prego que li feu confiança i l’ajudeu en tot el que necessiti».

 

Puñet, tanmateix, ha conclòs la seva epístola deixant les portes del partit ben obertes. «Prometo tornar ben aviat amb vosaltres quan la necessària recuperació hospitalària m’ho permeti per sumar, com sempre he fet, per allò en què creiem», ha explicat.

 

Quim Amorós, primer per l'esquerra, en una imatge d'arxiu | Cedida

 

 

El PDeCAT a les portes de les eleccions locals

El canvi de presidència local al PDeCAT de Tarragona arriba en un moment on el partit es troba a les portes d'unes noves eleccions municipals en les quals la formació nacionalista aspira a millorar molt els resultats electorals a la ciutat. Amb Dídac Nadal com a candidat a l'alcaldia de Tarragona treballant ja intensament en la precampanya electoral, el PDeCAT tarragoní està treballant en la configuració de la llista electoral.

 

Fonts del partit consultades per TarragonaDigital asseguren que aquest canvi a la presidència de la junta local no fa variar el full de ruta i els calendaris previstos, ja que es tracta d'un relleu «no esperat pel fet que es deu a motius personals però que en cap cas obre les portes a conflictes interns pel relleu de Puñet al partit»

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris