Alberto Chicote sorprèn en un vídeo a les xarxes amb la samarreta del Rugby Tarragona

El cuiner madrileny publica vídeos periòdicament fent cuina casolana amb l'etiqueta #CocinadeResistencia, vestint samarretes de clubs esportius
Alberto Chicote penja vídeos periòdics cuinant a la cuina de casa seva | ESPAÑADIARIO
 

Els temps de confinament ha donat la possibilitat a moltes persones de desenvolupar idees, tallers, llegir o fer vídeos jugant als videojocs, cantant o cuinant. Alberto Chicote ha estat un d'aquests que ha aprofitat el temps divulgant els seus coneixements i mostrant el temps que dedica a la cuina.

Confinat a casa durant aquests mesos, ha publicat i segueix publicant periòdicament vídeos breus fent cuina casolana amb el menjar del rebost de casa seva amb l'etiqueta #CocinadeResistencia, en cadascun dels quals vesteix la samarreta d'algun club esportiu.

Aquest matí de dijous, 25 de juny, el cuiner madrileny ha penjat un vídeo d'Instagram on mostrava i explicava una recepta de seitons arrebossats en què, per sorpresa, duia la samarreta violeta del Club Rugby Tarragona

"Com han viscut la reobertura a Corsini els marxants de Tarragona?" "El cementiri de Tarragona tindrà un tanatori a finals del 2023"