L'alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, «tirat» a l'aeroport de Venècia

Pau Ricomà ha vist cancel·lat el vol amb el qual havia de tornar a Barcelona | TarragonaDigital.com

 

L'alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, no ha pogut viure una jornada com la d'aquest dilluns 14 d'octubre des de Tarragona. Ricomà es troba fora de la ciutat, concretament a Venècia des d'on ha piulat via Twitter explicant que el vol amb el qual havia de tornar a Barcelona ha estat cancel·lat. Ricomà ha explicat que està «tirat» a l'aeroport de Venècia. L'alcalde tarragoní afegeix també que «entre els viatgers catalans dominen els somrirues» a la vegada que afirma que li agradaria ser al Prat.

 

 

Els motius pels quals Pau Ricomà ha viatjat a Venècia no han trascendit, tot i que la seva estada a la ciutat italiana coincideix amb la presència a la ciutat del misteri del Sant Enterrament, del Gremi de Marejants de Tarragona. La figura forma part d'una de la Biennal de Venècia, una de les millors exposicions d'art contemporani europees. 

 

L'aeroport del Prat, focus de les mobilitzacions independentistes

L'estada de Ricomà a Venècia coincideix amb les mobilitzacions que s'estan duent a terme a l'Aeroport del Prat i que han provocat ja la cancel·lació de més d'un centenar de vols. La situació en aquests moments a l'aeroport barceloní és de tensió i de caos i milers de persones segueixen bloquejant les terminals d'accés a les instal·lacions. 

A Tarragona, el govern ha anunciat la suspensió de l'activitat institucional fins dijous i ha anunciat la celebració d'un ple extraordinari amb motiu de la sentència del Tribunal Suprem