NOVETAT

Totes les notícies del tsunami democràtic gratis al teu mòbil

ÚLTIMA HORA

❗ A presó 2 dels detinguts els darrers dies a TGN pels aldarulls

MINUT A MINUT

🔴 Les mobilitzacions i talls de carretera d'avui, en directe

El relleu d'Alejandro Fernández al PP de Tarragona es decidirà en un congrés extraordinari

El pròxim president del PPC creu que hi haurà acord entre independentistes i socialistes per aprovar els Pressupostos Generals
Alejandro Fernández, pròxim president del Partit Popular Català | TarragonaDigital.com

 

TarragonaDigital ha pogut saber que Alejandro Fernández mantindrà la presidència del partit en l'àmbit tarragoní fins passades les eleccions municipals del mes de maig de l'any vinent. Fonts del partit indiquen que «el més probable és que es repeteixi el que va fer Alfonso Alonso a Àlaba. Alejandro no és partidari de triar a dit el seu successor i segurament anirem a Tarragona un Congrés extraordinari després de les municipals».

 

El pròxim president del Partit Popular Català, el tarragoní Alejandro Fernández, ha intervingut el matí d'aquest dijous, 17 d'octubre, al programa d'Antena 3 'Espejo Público'. En una breu entrevista Fernández ha respost tant a qüestions d'actualitat com a preguntes sobre els seus plans pel PPC, un cop sigui escollit president dels conservadors catalans en el congrés del 10 de novembre

 

Alejandro Fernández ha explicat que «és possible que es doni un acord entre els independentistes catalans i el Partit Socialista per aconseguir aprovar els Pressupostos Generals de l'Estat per l'any vinent».  «Es tractaria d'un pacte de supervivència» ha afegit el relleu de Xavi Garcia Albiol al capdavant del PPC. Així mateix, sobre les crítiques dels independentistes a la qualitat democràtica d'Espanya, Fernández ha recordat que «el setmanari britànic 'The Economist' situa a Espanya entre una de les dinou democràcies plenes del món, per sobre de França i dels Estats Units».

 

«Barcelona, capital mundial de la okupació»

Durant el matí d'aquest dijous, 17 d'octubre, s'ha conegut una enquesta que deixa fora de l'ajuntament de Barcelona, per primera vegada, el Partit Popular Català. Partint d'aquesta base, Alejandro Fernández ha manifestat que «estic segur que hi ha barcelonins i barcelonines que rebutgen que Barcelona sigui la capital mundial de la okupació, com és en l'actualitat i que volen que torni a ser la ciutat cosmopolita, oberta i europea que era. A tots ells, ja veurem sota quina fórmula, els hi oferirem una alternativa política».

 

Per últim, Fernández ha citat com a prioritats, un cop sigui el líder dels conservadors catalans, «la derrota del procés independentista; recuperar la unitat constitucionalista, el que jo anomeno l'esperit dels dies 6 i 7 de setembre, i, de caràcter intern de partit, donar un nou impuls ideològic i programàtic al PPC. Jo no sóc un adanista, això li ho deixo a la CUP, i he estat a l'equip d'en Xavi Garcia Albiol, però aquestes són les meves prioritats».

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris