NOVETAT

Totes les notícies del tsunami democràtic gratis al teu mòbil

MINUT A MINUT

🔴🚶‍♂️ La Marxa per la Llibertat entra l'AP-7 des del Vendrell

ÚLTIMA HORA

❗ Centenars de manifestants bloquegen les vies del tren a Reus

Alejandro Fernández, proclamat nou president del PP català amb el 97% dels vots

El partit ha celebrat el congrés aquest dissabte a Sitges, on Fernández era l'únic candidat a la presidència
Alejandro Fernández i Pablo Casado (PP) | Cedida

 

 

El tarragoní Alejandro Fernández s’ha proclamat, aquest dissabte, 10 de novembre, com a nou president del PP a Catalunya. D’aquesta manera, Fernández agafa el relleu de Xavier García Albiol, qui fins ara estava al capdavant de la formació política a Catalunya. Alejandro Fernández ha sigut proclamat nou president en el Congrés que el partit ha celebrat aquest dissabte a Sitges. El tarragoní ha aconseguit el 97,1% dels vots favorables en una elecció on ell era l'únic candidat a la presidència, després que el seu competidor, Iván García, retirés la seva precandidatura. 

 

Abans de les votacions, Alejandro Fernández ha intervingut davant dels assistents, amb un discurs marcat per un missatge d'unitat i d'esperança. «El nostre partit té futur perquè la Catalunya plural té futur», ha dit el tarragoní, assegurant que es compromet «estar a l'altura de la grandesa del partit».

 

El nou president popular català ha afirmat que «em presento perquè em va la marxa i perquè crec fermament en vosaltres», mentre insistia a reivindicar ser català, espanyol i del PP com «el millor que es pot ser en aquesta vida». Fernández també s'ha reivindicat monàrquic com a garantia de convivència, i ha assegurat que el seu projecte d'utopia serena és garantia d'estabilitat, de la Constitució i de la llei. 

 

Alejandro Fernández saluda Enric Millor en el congrés del partit celebrat aquest dissabte a Sitges. | TarragonaDigital.com

 

Enric Millo serà el nou coordinador d'acció parlamentària

El nou president del PP català, el tarragoní Alejandro Fernández, gaudeix d'un equip amb personalitats com l'exdelegat del govern espanyol a Catalunya, Enric Millo, que esdevindrà coordinador d'acció parlamentària. Pel que fa a la secretaria general del partit, Daniel Serrano agafa el relleu a Santi Rodríguez, qui a partir d'ara serà el nou portaveu del Partit Popular al Parlament de Catalunya, càrrec que ocupava fins ara Alejadro Fernández.

 

Al partit hi haurà sis vicesecretaries, la de Comunicació i electoral, amb Alberto Fernández Díaz; la Terriorial, amb Maritxu Hervás; la d'Organització, amb Antonio Gallego; la Sectorial, amb Ángeles Esteller; la de Política municipal, amb Manuel Reyes, i la d'Acció social, amb Marisa Xandri. Entre els vocals hi haurà Andrea Levy, Esperanza García i Llanos de Luna. 

 

Alejandro Fernández: «Quim Torra està inhabilitat per ser president de Catalunya»

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris