L'amfiteatre de Tarragona es cola en un vídeo promocional de la gira del Barça al Japó

La Seu Vella de Lleida, Montserrat, la Sagrada Família i Cadaqués són els altres espais emblemàtics que apareixen al vídeo
L'amfiteatre de Tarragona es cola en un vídeo promocional de la gira del Barça al Japó | FCB

La promoció de la gira asiàtica de la pretemporada de futbol del primer equip del FC Barcelona ha transcendit el marc estrictament esportiu per esdevenir tota una posada en escena del patrimoni i els atractius turístics de Catalunya. Un anunci en format anime i al més pur estil 'Bola de Drac' que situa els futbolistes més representatius del club blaugrana als espais més emblemàtics del país.

Com si comencés una sèrie de dibuixos típicament nipons, Messi, Luís Suárez, Piqué, Ter Stegen i Sergi Roberto són presentats d'un en un mentre volen des de diversos punts de Catalunya fins al Japó, on els pròxims dies disputaran els primers partits després del final de la temporada el passat mes de juny.

Sergi Roberto a l'amfiteatre de Tarragona

El reusenc Sergi Roberto protagonitza l'anècdota simpàtica de promocionar la ciutat històricament rival, apareixent a l'amfiteatre romà de Tarragona, on aterra volant just abans de passar la pilota a Luís Suárez, que es troba a la Seu Vella de Lleida. Messi és qui assisteix Roberto des de la Sagrada Família, Ter Stegen colpeja la pilota des de Cadaqués; mentre que Piqué és el darrer a rebre la pilota, que tot cavalcant un Drac des de Montserrat vola juntament amb els seus companys fins al país nipó.

Més enllà de l'anècdota en si i l'indiscutible encert i a l'hora de promocionar Catalunya i la mateixa gira del Futbol Club Barcelona al Japó, el vídeo posa de manifest l'important llegat patrimonial i potencial turístic de la ciutat de Tarragona, així com el paper de Sergi Roberto com el gran ambaixador amb què compta Reus des del món de l'esport.

La Seu Vella de Lleida es cola en un vídeo promocional de la gira del Barça al Japó | FCB

"❗ La decisió sobre la pancarta dels «presos polítics», en mans de Ricomà" "🚔NOU ROBATORI: Una dona gran pateix un furt amb el mètode de l'estirada a TGN"