Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

El relleu a la Subdelegació de Defensa reuneix totes les administracions a Tarragona

El capità Antonio Bergoñós pren el relleu a Joaquín Ballesteros que ha estat sis anys al capdavant de la seu de Defensa a la Rambla Vella
Acte de relleu i presa de jurament del nou Subdelegat de Defensa | TarragonaDigital.com

 

El capità Antonio Bergoñós, provinent de Melilla, ha jurat el nou càrrec de Subdelegat de Defensa a Tarragona en l'acte de relleu que ha tingut lloc a la seu del Ministeri de Defensa a la Rambla Vella. Bergoñós, que anteriorment havia sigut Comandant Naval a Tarragona, pren el relleu del també Capità Joaquín Ballesteros qui serà destinat a Madrid en breu.

 

Totes les administracións presents

L'acte ha comptat amb la presència de totes les administracions presents a Tarragona en el que es podria entendre com un exemple més de l'anomenada 'operació distensió'.

 

Per part de l'Ajuntament de Tarragona, Javier Villamayor, tercer tinent d'alcalde; per part de la Diputació de Tarragona, Mateu Montserrat, alcalde del Pla de Santa Maria i Diputat de govern de la Diputació; per part del Govern de l'Estat, el Subdelegat del Govern Joan Sabaté; i per part del Govern de la Generalitat Juan Carlos de la Monja, Director dels Serveis Territorials d'Interior. També hi eren presents l'alcalde d'Altafulla, Fèlix Alonso i el de Salou, Pere Granados. L'Arquebisbat de Tarragona també hi era mitjançant la figura del seu Vicari general, Mossèn Joaquim Fortuny.

 

A l'hora dels parlaments, un emocionat Ballesteros ha mostrat «el nostre agraïment a Tarragona, que ens ha donat molt més del que podrem tornar-li» i també ha tingut un record «pel meu equip, amb qui hem pogut, entre moltes altres coses, poder comptar amb la Patrulla Águila o el Juan Carlos I a Tarragona».

 

Per la seva banda el nou Subdelegat de Defensa, Antonio Bergoñós, que ha jurat el càrrec «amb lleialtat al Rei i guardant i fent guardar la Constitució», ha explicat que «aspiro a poder dur a terme una gestió exemplar per a tota la ciutadania, siguint civils o militars, i situar la Subdelegació de Defensa de Tarragona com a referent dins el Ministeri de Defensa».

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris