Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Apareixen dos taüts buits a un contenidor del barri tarragoní de Torreforta

El voluminós va ser retirat aquest dimecres a la nit, però els veïns de la zona van quedar sorpresos per una mostra d'incivisme molt poc habitual
Els taüts buits al costat d'un contenidor de Torreforta. | TarragonaDigital

 

Falta tot just una setmana per la celebració de Tots Sants. Uns dies on és habitual escoltar històries de por o veure pel·lícules de terror. Al barri tarragoní de Torreforta, però, algú ha anat més enllà. Aquest dimecres a la nit, els veïns van trobar dos taüts oberts al costat d'un contenidor. No podien creure el que veien. Instants després, l'objecte era retirat pels serveis de Neteja de l'Ajuntament de Tarragona. 

 

L'incivisme a la ciutat és una problemàtica que preocupa l'Ajuntament des de fa mesos. Darrerament, és molt habitual trobar al costat dels contenidors tot tipus de mobles (cadires, taules, armaris o llits) i electrodomèstics antics. El que va aparéixer aquest dimecres al barri de Torreforta, però, supera totes les deixalles abocades al carrer anteriorment. 

 

Dos taüts oberts al costat d'una benzinera de Torreforta

Aquest dimecres a la nit, diversos veïns del barri de Torreforta van comprovar com, al costat d'una de les benzineres del barri, algú havia dipositat dos taüts buits i desgastats. Els ciutadans van fotografiar la troballa, més pròpia d'un passatge de terror o d'un cementiri que no pas d'un barri d'una ciutat, i van trucar els serveis de Neteja de l'Ajuntament. 

 

Minuts després de trucar, els treballadors municipals van acostar-se fins al lloc i van retirar els dos voluminosos. «Creiem que formaven part d'algun passatge de terror i com ja no servien, els van llençar al costat del contenidor», deia el president de l'Associació de Veïns de la Floresta, Miguel Cruz Manzano, a TarragonaDigital. Tot i això, i per la proximitat amb Tots Sants, són diversos els ciutadans que han fet broma a les xarxes socials, especulant amb l'arribada de zombis

 

L'incivisme tarragoní celebra el Halloween

L'aparició de dos taüts al costat d'un contenidor de Torreforta és una mostra més de l'incivisme que regna a la ciutat de Tarragona. Com falta tot just una setmana per Halloween, però, els incívics han canviat els sofàs i les cadires per dos taüts. Que ningú s'espanti si la propera setmana, a l'hora d'anar a llençar la brossa, es troba amb el llit de «El Exorcista» o la nina d'«Annabelle»

 

De fet, fins i tot Port Aventura podria plantejar-se de venir a Tarragona amb una furgoneta per endur-se attrezzo pels passatges que celebren durant aquestes setmanes. 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris