NOVETAT

Totes les notícies del tsunami democràtic gratis al teu mòbil

Ballesteros: «Volem aprovar un pla per la Budellera acceptat per la immensa majoria dels tarragonins»

L'alcalde de Tarragona avança que a principis de l'any vinent soritran a concurs les concessions per l'Anella Mediterrània
Josep Fèlix Ballesteros, durant l'esmorzar amb la premsa de Tarragona | Cedida

 

Abans de començar les festes de Nadal és època de trobades disteses entre periodistes i polítics. Aquest matí de dimarts, 18 de desembre, s'ha celebrat el tradicional esmorzar amb la premsa que, any rere any, l'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, du a terme amb els mitjans de comunicació de la ciutat.  Ballesteros estava acompanyat pel popular José Luís Martín i pel portaveu de Ciutadans, Rubén Viñuales. 

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Ballesteros ha volgut agrair als mitjans presents «la vostra feina» i, de cara a l'any vinent, «any en el qual podem tenir totes les eleccions», ha explicat que «les municipals les afronto amb optimisme i convençut que el tarragonisme, no condicionat a altres variables, donarà bons resultats». Per tancar el capítol nadalenc també ha afegit que «l'any 2019 li demano salut, salut i Nàstic, que estic convençut que ens salvarem».

 

Del repàs a l'actualitat de la plaça de la Font que ha dut a terme el batlle tarragoní destaquen la Budellera, l'Anella Mediterrània i el Palau d'Esports Catalunya. 

 

«Necessitem tots els informes favorables de la Budellera»

Ballesteros ha volgut explicar, arran de la notícia que els tècnics de l'Ajuntament de Tarragona han tombat per tercera vegada el PP24, el pla parcial de la Budellera, que «començàvem des de zero i estem fent un projecte de nou, en el qual volem tenir en compte la garantia de que hi haurà habitatge social, l'anella verda, la mobilitat, el disseny d'aquest, però per això necessitem, primer, tots els informes favorables».

 

«Aquest alcalde que va aprovar el POUM està perquè hi hagi una Budellera però una Budellera que sigui acceptada per la immensa majoria dels tarragonins» ha reblat Ballesteros. 

 

Així mateix, i sobre els Jocs Mediterranis i el seu llegat, Josep Fèlix Ballesteros ha garantit que «l'Anella té un bon manteniment» i ha avançat que «estem tramitant totes les concessions en el conjunt de l'Anella i esperem que puguin sortir a concurs a principis de l'any vinent». Sobre el Palau d'Esports Catalunya, Ballesteros ha posat sobre la taula la possibilitat que «si la Generalitat paga els impostos que deu de construcció, podríem destinar aquests diners per fer les obres que falten al Palau». 

 

«Millorar la il·luminació del carilló»

Josep Fèlix Ballesteros ha sigut clar: «el carilló és un èxit i pel que fa al que ha passat, s'ha de tenir en compte que hi ha alguns mecanismes que estan encara en fase de proves. A més a més, estem buscant un llum led que es pugui acoblar a les bases dels fanals actuals, per tal de millorar la il·luminació del carilló».

 

I sobre les manifestacions previstes de cara al consell de Ministres d'aquest divendres, 21 de deembre, a Barcelona, Ballesteros ha declarat que «espero que es faci de la manera més pacífica possible i respectant convivència». El batlle també ha expressat que «pel que fa al judici als polítics a presó necessitem un judici just i vull mostrar la meva màxima solidaritat amb les famílies i amics dels presos».

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris