Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

L'Armada celebrarà el dia de la Verge del Carme a Tarragona

Es farà una missa en honor a la verge i una recepció a la comandància naval
El portaavions 'Juan Carlos I' a Tarragona | Caralp Mariné

 

L'Armada celebra el proper dilluns 16 de juliol el dia de la seva patrona, nostra senyora Verge del Carme, amb actes que tindran lloc a tot el territori espanyol així com bucs i unitats que sortiran a l'exterior.
El comandant naval i el segon comandant estaran presents a la missa a l'aire lliure que ja és una tradició el dia 16 de juliol a les 12 hores. L'església de Sant Pere i la Cofradia de Pescadors del Serralló de Tarragona seran les zones on se celebrarà aquest acte. El vicari general i el rector del Serralló seran els encarregats d'oficiar la missa juntament amb altres sacerdots.
 
Tot just acabar la misa, cap a les 13.30 hores, es farà una recepció a la comandància naval. Hi està prevista la presència de l'alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, un representant del subdelegat del govern a Tarragona, personal de l'Armada amb els seus familiars i representants de les marines de pesca. 
 
L'últim acte commemoratiu serà a la tarda, quan el comandant naval i el segon comandant participin de la processó marítima. 

Un portaavions de l'Armada, a Tarragona pels Jocs 

Cal recordar que a finals del mes passat el portaavions militar de l'Armada espanyola va atracar al Port de Tarragona per «donar el realç que els Jocs mereixien», una decisió controvertida que va aixecar polèmica a la ciutat costera. 
 
De fet, la CUP va parlar de «militarització» de Tarragona, mentre que altres van recordar que el govern de la ciutat havia parlat que aquell esdeveniment es recordarien com els Jocs «de la pau i el diàleg».
 
El comissionat dels Jocs i tercer tinent d'alcalde de Tarragona, Javier Villamayor, va assegurar aleshores que es tractava d'una decisió de l'exèrcit i que no s'enmarcava dins del programa esportiu ni cultural, desmarcant així la decisió de l'Armada i el seu govern. 
 
Fa poc, Ballesteros va oferir una entrevista a Tarragona Digital per explicar que havia un acord entre el subdelegat de defensa del govern espanyol i el seu govern i que estava previst que arribés el  buc 'Juan Sebastián Elcano', però per temes de calendari va arribar el 'Juan Carlos I'. 
 
Imatge del portaavions que va estar atracat a Tarragona | Caralp Mariné

 

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris