Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Arrenquen cartells independentistes al Campus Catalunya de la URV

Els fets s'han produït aquest dijous al migdia

 

El Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans ha fet públic aquest dijous, 20 de setembre, unes imatges en vídeo en què dues persones arrenquen cartells independentistes a l'interior de les dependències que la Universitat Rovira i Virgili té al centre de la ciutat de Tarragona; en concret, al Campus Catalunya. Tot just aquest dijous s'havia convocat, al migdia, una petita protesta i una 'encartellada' en record a la jornada del 20 de setembre de fa un any, quan la Guàrdia Civil va efectuar diverses detencions al departament d'Economia de la Generalitat de Catalunya a pocs dies de la celebració del referèndum de l'1 d'octubre.

 

Arrenquen cartells independentistes a la URV, a Tarragona

En aquest acte, convocat per Universitats per la República, s'han penjat diversos cartells reivindicatius, com ha passat a altres campus d'arreu del país. Les encartellades convocades han servit per penjar cartells amb la inscripció «Ni jutges ni presons. No aturaran la voluntat popular».

 

Poc abans de la una del migdia, però, un grup de tres persones —dues han actuat i una tercera enregistrava en vídeo l'acte—, han irromput al campus de l'avinguda de Catalunya de Tarragona i han arrencat i estripat diversos dels cartells que, encara humits per la cola, s'hi havien penjat minuts abans. En el vídeo que ha difós el Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans a través de les xarxes socials, es pot veure l'acció i com hi ha un intercanvi dialèctic entre el jove que grava les imatges i l'home que arrenca els cartells.

 

«S'han de mantenir els carrers nets», diu una de les persones que els arrenca. «La Universitat és teva o de tots?», pregunten al jove que, mentre grava, els recrimina que arrenquin els cartells independentistes. «T'agrada que els carrers siguin teus, oi?», diu un dels integrants del reduït grup, que grava com els seus companys arrenquen cartells. La guerra de símbols, doncs, ha tornat a tenir una mostra més aquest dijous, 20 de setembre, al migdia, a la ciutat de Tarragona.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris