Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Arriba una nova plantada popular per recuperar l'entorn del riu Francolí

L'associació Aurora, Repsol, les entitats veïnals de Sant Salvador i els ajuntaments de Tarragona i Constantí organitzen un esdeveniment que se celebrarà aquest dissabte
La Plantada Popular de Repsol celebrada el mes de març va ser tot un èxit. | Josep Martí

 

Recuperar l'entorn del riu Francolí. Aquest és l'objectiu de la segona plantada popular que se celebrarà al barri tarragoní de Sant Salvador. De nou, l'associació Aurora, els ajuntaments de Tarragona i Constantí, les entitats veïnals del barri i Repsol han posat de la seva part per organitzar un esdeveniment que vetlla pel medi ambient i la conservació de la llera del riu. Serà aquest dissabte a partir de les 10.30 hores. 

 

La plantada popular impulsada per Repsol és tota una tradició a Tarragona. Ja s'han realitzat set edicions d'aquest acte a la llera del Francolí més propera al centre de Tarragona i, aquest dissabte, tindrà lloc la segona edició de la plantada al davant del barri de Sant Salvador. En l'última plantada, celebrada el mes de març, hi van participar més de 800 persones i es van plantar més de 1.300 arbres. 

 

Revitalitzar l'entorn del Francolí al barri de Sant Salvador

Revitalitzar l'entorn del Francolí al barri tarragoní de Sant Salvador és el principal objectiu de la plantada popular. Amb la col·laboració de les entitats veïnals del barri, Repsol i Aurora fomenten la conservació de la flora i la fauna del riu gràcies a la participació dels ciutadans. Cada persona que assisteixi podrà plantar un arbre, que ajudarà a millorar la llera del Francolí. L'objectiu és que centenars d'arbres puguin créixer gràcies a aquest acte. 

 

Petits i grans podran participar en aquesta activitat. Els menors hauran d'assistir acompanyats d'un adult. Els organitzadors recomanen portar calçat adequat, perquè la plantada es realitzarà en una zona de sorra i bosc. D'altra banda, els participants no hauran de portar eines, perquè l'organització facilitarà guants, aixades i pales. 

 

La plantada popular, dissabte a partir de les 10.30 hores

La segona plantada popular de Sant Salvador tindrà lloc aquest dissabte, 17 de novembre, a partir de les 10.30 hores. En arribar, es formalitzaran les inscripcions i hi haurà amenització familiar. Tot seguit, es presentarà l'activitat i, entre les 11.15 hores i les 13.15 hores tindrà lloc la plantada. Caldrà accedir al riu per Santa Isabel, segons indiquen els organitzadors. D'altra banda, s'oferirà un refrigeri a tots els participants. 

 

Els interessats poden confirmar la seva participació a través del correu electrònic de l'associació Aurora o trucant al telèfon 977 52 02 05. 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris