Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

FOTOS

Santa Tecla 2019: les imatges de 37a Mostra de Folklore Viu

Els treballadors municipals de Tarragona s’uneixen a la lluita contra el càncer infantil

L'associació sindical ASEMIT col·labora amb la campanya «Pels Valents» de la Guàrdia Urbana de Tarragona
Imatge de l'escut «Pels Valents» de la Guàrdia Urbana de Tarragona. | cedida

 

L’ASEMIT, l’Associació Sindical d’Empleats Municipals Independents de Tarragona, s’ha unit a la campanya de la Guàrdia Urbana contra el càncer infantil, que porta per nom «Pels Valents». Aquesta campanya té com a objectiu recaptar diners i destinar-los a la lluita contra el càncer que afecta als nens i nenes. La proposta consisteix en la venda d’escuts brodats que tenen una aparença similar als dels policies de la Guàrdia Urbana de Tarragona, que ja estan en venda a la comissaria tarragonina. Els escuts brodats tenen un preu de 4 euros.

 

Els escuts que estan a la venda s'assemblen molt als oficials de la Guàrdia Urbana. Tots tenen el mateix format, amb el fons de color negre i uns filets de color groc que identifiquen la lluita contra el càncer infantil. A més, els escuts porten brodada l’etiqueta #pelsvalents. L’escut de la campanya porta una cola termo adhesiva al dors, per tal que es pugui fixar a qualsevol peça de roba simplement planxant-lo.

 

Es vol construir el centre oncològic pediàtric més important d’Europa

Els diners que es recaptin amb la campanya «Pels Valents» seran ingressats al SJD Pediatric Cancer Center de l’Hospital Sant Joan de Déu, i aniran destinats a crear el centre oncològic infantil més gran d’Europa. Està previst que el Pedriatric Center sigui un dels més importants del món, amb un centre de 8.400 metres quadrats i la capacitat d’atendre 400 nous pacients.  

 

Imatge virtual del futur centre de càncer infantil de l'Hospital Sant Joan de Déu. | cedida Hospital Sant Joan de Déu

 

 

Hi col·laboren policies i associacions d’arreu de Catalunya

La campanya «Pels Valents» ja compta amb la col·laboració de diversos cossos de Policia Local,  de Guàrdia Urbana i d’associacions d’arreu de Catalunya. De fet, recentment, la Policia del Vendrell va informar que havia recaptat un total de 2.000 euros amb la venda de 500 escuts solidaris de la campanya «Pels Valents». La policia vendrellenca ja va ingressar els diners i ja ha encarregat 500 escuts més per continuar contribuint a la lluita contra el càncer infantil.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris