A judici per assaltar el domicili d'un home a Tarragona per exigir-li cocaïna i diners

Els dos acusats s'enfronten a 28 anys i mig de presó
De matinada, agents de la Guàrdia Urbana van sorprendre els assaltants | TarragonaDigital

L'Audiència de Tarragona començarà a jutjar dilluns, 29 de juny, dos individus acusats d'assaltar el domicili d'un home l'any passat a Tarragona per exigir-li que els lliurés la cocaïna i els diners que tingués. La fiscalia demana 28 anys i mig de presó per a cadascun pels suposats delictes de robatori amb violència en casa habitada, detenció il·legal, extorsió, pertinença a grup criminal i un delicte lleu de lesions, amb l'agreujant de reincidència. Segons el fiscal, els dos individus es van posar d'acord per assaltar l'habitatge de la víctima juntament amb altres persones que no han pogut ser identificades. Els delinqüents exhibien ganivets i un matxet per intimidar l'home, i van amenaçar-lo de mort a ell i a la seva família.

Els assaltants van abandonar durant unes hores el domicili de la víctima, tret d'un que va quedar-s'hi per tal d'impedir que l'home fugís. Al cap d'unes hores, segons relata el fiscal, van tornar amb les mateixes exigències i, en no ser satisfetes, van començar a agredir l'home. Així tampoc no van aconseguir l'objectiu, per la qual cosa van exigir-li que a una hora determinada els fes un lliurament de diners. Avançant-se a l'hora indicada, però, van fer-lo acudir al lloc i, d'allà, novament al domicili.

Sorpresos per la Guàrdia Urbana

Finalment, els assaltants van aconseguir que els lliurés una part del botí exigit, així com altres béns de l'habitatge. Malgrat tot, els acusats van tornar al domicili de matinada amb la intenció d'apoderar-se de més objectes. En aquella ocasió els va sorprendre la Guàrdia Urbana. El judici està previst que es faci dilluns, dimarts i dimecres a la secció quarta de l'Audiència de Tarragona

"Una famosa extenista es deixa veure per Tarragona després del confinament" "TGN pinta elements urbanístics de la ciutat en defensa dels drets del col·lectiu LGTBIQ"