Assalten de matinada una botiga de telefonia mòbil a la Rambla Nova

Els lladres van entrar a les 3 del matí del dia 4 i es van endur telèfons mòbils d'alta gamma que estaven als aparadors de l'establiment
La botiga de 'Vodafone' es troba al número 108 de la Rambla Nova de Tarragona | TarragonaDigital.com

 

Ensurt la matinada del passat dia 4 de desembre al centre de la ciutat de Tarragona. A les 3 de la matinada, segons han informat els Mossos d'Esquadra, unes persones van forçar l'entrada de l'establiment de 'Vodafone' a la Rambla Nova 108 de Tarragona, fent saltar l'alarma de la botiga. Els assaltants es van endur telèfons, i altres aparells, alguns de gamma alta, que estaven als aparadors que hi ha a l'entrada de la botiga.

 

Els propietaris de l'establiment, que el tenen com a franquícia de la multinacional de comunicació Vodafone, no han volgut fer declaracions sobre els fets succeïts. Quan els Mossos d'Esquadra van arribar al lloc dels fets ja no hi van trobar a ningú. El robatori s'ha produït la mateixa setmana que la junta local de seguretat de Tarragona ha fet públic que enguany la ciutat ha patit un increment d'un 14% dels fets delictius. 

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Els robatoris a vehicles estacionats «s'han disparat»

Aquest dimecres 5 de desembre es va dur a terme la junta local de seguretat a la comissaria de la Guàrdia Urbana de Tarragona. Hi van assistir representants de les forces i cossos de seguretat presents a la ciutat sota la presidència del regidor de Seguretat Ciutadana, Javier Villamayor. Les dades presentades indiquen un augment de diferents tipus delictius en els darrers mesos a Tarragona. 

 

No només s'han incrementat les estafes, els furts i els delictes contra la seguretat viària, sinó que també han pujat el nombre d'accidents en vies urbanes (un 7% més que l'any 2017) i els atropellaments, un 11%. Ara bé, l'acció il·lícita que ha disparat els fets penals a Tarragona ha sigut, sens dubte, els robatoris a vehicles estacionats en via pública. Entre novembre de 2017 i octubre de 2018 s'han produït 1.979 robatoris, més de 5 al dia.

 

Villamayor valorava aquestes dades assegurant que: «no podem estar satisfets perquè no tenim dades positives, però no ens sembla que Tarragona sigui una ciutat insegura».

 

 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris