ATENCIÓ

🔥2 incendis en 3 minuts al mateix carrer de Calafell

Assalten a una dona a primera hora del matí al barri del Serrallo

Els fets van succeir a primera hora del matí d'aquest diumenge, 17 de febrer
L'establiment on van succeir els fets es troba al carrer Gravina del barri del Serrallo | Google Maps

 

Aquest diumenge 17 de febrer, a dos quarts de vuit del matí, dos encaputxats han assaltat a una dona mentre apujava la persiana del seu establiment, al carrer de la Gravina, del barri tarragoní del Serrallo.

 

  

 

Dos encaputxats, segons han informat Mossos d'Esquadra, el cos policial que s'ha fet càrrec de la investigació, esperaven a la muller i, mentre un li sostreia el bolso, l'altre la retenia, perquè no es pogués defensar. La dona no ha patit danys físics i la policia no té constància que hi hagi algun altre implicat en els fets. 

 

La sensació d'inseguretat a la ciutat ha portat als responsables polítics a prendre mesures, com ampliar plantilla, a finals del passat mes d'octubre, amb la incorporació de quatre nous agents. Tanmateix, el passat dimecres, 13 de febrer, els veïns de l'entorn del Cementiri de la ciutat patien una nova onada d'assalts als seus vehicles particulars.

 

Delicte de violència de gènere

Dins la crònica de successos d'enguany, el cas que més ha commocionat a Tarragona ciutat ha sigut el delicte de violència de gènere contra una veïna de Bonavista a qui, el seu company sentimental, va tirar per la finestra a finals del passat mes de gener.

 

Segons va relatar la víctima, el seu company es va despertar fora de si de la migdiada i la va agredir, llançant-la des d'un tercer pis al carrer.    La dona va sobreviure i el fins aleshores company sentimental es troba a la presó.   

 

Deu robatoris al dia durant l'any 2018

Sembla, doncs, que les poques setmanes que portem de 2019 apunten a unes dades de criminalitat molt semblants a les de l'any passat. El balanç de criminalitat a la demarcació, publicat pel Ministeri de l'Interior a partir de dades de Mossos d'Esquadra, marcava un increment del 5.5% respecte a l'any 2017.

 

És a dir, durant tot l'any 2018 es van registrar a Tarragona un total de 39.799 infraccions criminals. Les més greus, els homicidis o assassinats consumats, fins a un total de vuit i 24 en grau de temptativa.

 

També et pot interessar:

 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!