Agressió sexual, estafa empresarial i tràfic de drogues, a judici la setmana vinent

L'Audiència Provincial de Tarragona jutjarà aquests delictes entre el 10 i el 14 de desembre
Palau de Justícia de Tarragona | Google Maps

 

 

Del 10 al 14 de desembre, l'Audiència Provincial de Tarragona jutjarà cinc delictes de diferents àmbits. Destaquen dos delictes d'apropiació indeguda i estafa, així com dos delictes més en contra de la salut pública, per tinença i venda de drogues, i un delicte d'agressió sexual.

 

Fins a 6 anys de presó per apropiació indeguda i estafa

D'aquesta manera, el pròxim dilluns 10 de desembre a dos quarts de deu del matí, es farà el judici contra dues persones acusades d'un delicte d'apropiació indeguda comès en diferents anys, quan juntament amb una tercera persona, van constituir una societat. Els acusats, no haurien fet constar aquesta persona com a sòcia fundadora i tot i acceptar les seves nombroses aportacions a l'empresa, mai li van remetre els beneficis corresponents, ni mai li han retornat el capital aportat.

 

Per aquests fets, el fiscal demana 21 mesos de presó per ambdós acusats.

 

El dimarts 11 a la mateixa hora, es jutgen dues persones més acusades d'un delicte d'apropiació indeguda i alternativament un delicte d'estafa, comesos entre el 2007 i el 2010. D'aquesta manera, els acusats, representants legals d'una empresa, van signar un contracte de permuta d'una finca a una altra empresa, per la qual se'ls obligava a entregar 23 habitatges, 23 places d'aparcament i 23 trasters. Tot plegat amb una estratègia per demanar un crèdit hipotecari sobre unes propietats que ja no tenien per valor d'1.559.000 euros. Quan al cap de tres anys el banc va demanar els diners a l'empresa propietària dels edificis, es va destapar el cas.

 

La fiscalia demana per als dos acusats una pena de 3 anys per apropiació indeguda, i subsidiàriament, 3 anys més pel delicte d'estafa.

 

Els Mossos van detenir diversos acusats de tràfic de drogues | Mossos d'Esquadra

 

Possessió i venda de drogues

D'altra banda, el dimecres 12 de desembre a dos quarts de deu del matí, una persona serà jutjada per un delicte contra la salut pública comès l'any 2015 al Vendrell. Segons la informació judicial, l'acusat va ser sorprès pels agents dels Mossos d'Esquadra quan es trobava fent entrega de dues paperines d'heroïna a una altra persona.

 

En el mateix àmbit, divendres 14, també a dos quarts de deu, s'esdevindrà el judici contra dues persones acusades d'un delicte contra la salut pública comès a Salou l'any 2013. Alertats per la insistència de veïns de la zona, un dispositiu de vigilància dels Mossos d'Esquadra va poder comprovar com ambdós acusats guiaven un turista en un replà on li van oferir una paperina de cocaïna a canvi de diners.

 

Per ambdós judicis, el fiscal demana una pena de 4 anys de presó per a cadascun dels acusats; si bé en el judici de divendres pels fets ocorreguts a Salou, possibilita l'expulsió del territori nacional com a substitució de la pena per a un dels acusats.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris