NOVETAT

Totes les notícies del tsunami democràtic gratis al teu mòbil

MINUT A MINUT

🔴🚶‍♂️ La Marxa per la Llibertat entra l'AP-7 des del Vendrell

ÚLTIMA HORA

❗ Centenars de manifestants bloquegen les vies del tren a Reus

Atracament amb arma blanca en un estanc del barri de Bonavista

Després d'endur-se els diners, l'assaltant va fugir a peu i al lloc dels fets només va quedar-hi la seva jaqueta
Imatge d'arxiu dels Mossos d'Esquadra | TarragonaDigital.com

 

L’estanc del carrer Vint-i-u del barri de Bonavista, a Tarragona, va ser l’escenari, ahir dilluns, d’un atracament amb arma blanca.

 

Segons el Diari de Tarragona, cap a les nou del matí, un home va entrar a l’establiment i va amenaçar la dependenta amb una navalla. La dona, davant d’aquest mal tràngol, va lliurar-li els diners de la caixa registradora, una quantitat que encara no s’ha fet pública. 

 

L'assaltant fuig i a Bonavista només hi queda la seva jaqueta

Agents dels Mossos d’Esquadra i de la Guàrdia Urbana de Tarragona van acudir al lloc dels fets on, únicament, van trobar-hi la jaqueta de l’assaltant. Aparentment, l’home, durant la seva fugida a peu, se la va treure, la va llençar i la peça va fer cap a sota un cotxe.

 

La investigació dels Mossos segueix

Els Mossos, que encara no han localitzat l’autor dels fets, intenten trobar alguna pista a través de la jaqueta. A hores d'ara, els investigadors ja tenen les imatges de les càmeres de seguretat de l’estanc, a fi d'obtenir noves informacions sobre el lladre.

 

Imatge del bloc de Bonavista desallotjat per la caiguda d'un balcó. | Google Maps

 

Cau un balcó al barri de Bonavista

Ahir dilluns, 22 d'octubre, dues famílies van ser desallotjades per la caiguda d'un balcó al pati interior d'un immoble de Bonavista. L'arquitecte municipal de guàrdia va desplaçar-se fins al número 59 del carrer Deu, al barri tarragoní, on va poder comprovar que un dels balcons que donava al carrer també corria el risc de desprendre's.

 

Per motius de seguretat, l'evacuació va resultar inevitable i les dues famílies —que vivien al segon i tercer pis de l'edifici— van haver de passar la nit fora de casa, allotjades per familiars o a l'hotel Urbis de Tarragona, en cada cas.

 

Tot apunta a danys estructurals de l'edifici

Avui dimarts, l'arquitecte de l'Ajuntament de Tarragona havia de determinar quin és l'estat general del bloc, però tot apunta que la caiguda ha estat provocada per danys estructurals.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris