AQUESTA NIT

🚒 Ensurt a la Platja de Calafell per una fuita en una bombona de gas butà

Atropellen un home d'avançada edat a l'avinguda Marquès de Montoliu a Tarragona

Els fets han succeït als voltants de dos quarts de sis de la tarda
El SEM ha enviat tres dotacions fins al lloc de l'incident | Carlos Domènech

 

Un home d'avançada edat ha estat atropellat aquesta tarda a l'avinguda Marquès de Montoliu de Tarragona. Els fets han succeït als voltants de dos quarts de sis de la tarda i fins al lloc de l'incident s'han traslladat dues dotacions dels Bombers de la Generalitat, dues ambulàncies i un cotxe del Sistema d'Emergències Mèdiques, la Guàrdia Urbana de Tarragona i la furgoneta d'atestats. El servei d'emergències ha rebut l'alerta a les 17.22 hores de la tarda.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Un home de 87 anys, atropellat a Marquès de Montoliu

Segons ha pogut saber TarragonaDigital, l'home, de 87 anys, anava a creuar i el cotxe l'ha colpejat lateralment. El turisme circulava en direcció Imperial Tarraco des del carrer Sant Antoni Maria Claret i el vianant creuava l'Avinguda Marquès de Montoliu, però s'ha desviat un pèl del pas de vianants, moment en què ha estat atropellat.

 

Les investigacions realitzades per la Guàrdia Urbana de Tarragona han determinat que el vehicle tenia el semàfor de la cantonada en ambar interminent i, per tant podia dirigir-se cap a la plaça Imperial Tarraco amb precaució. El vianant, però, també tenia el semàfor en verd. Els agents han practicat la prova d'alcoholèmia al conductor i el resultat ha estat negatiu

 

L'home ha estat traslladat fins a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona per l'ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) amb un pronòstic de ferit menys greu. Tot i això, les ferides han eren aparatoses i han provocat un llarg toll de sang. Diversos vianants s'han aturat al lloc dels fets per conèixer què havia passat. A més, l'Avinguda ha estat tallada fins que ha marxat l'ambulància, al cap d'uns 45 minuts de l'accident. 

 

Els fets han succeït al carrer Marquès de Montoliu de Tarragona | Diana García