ATENCIÓ

🔥2 incendis en 3 minuts al mateix carrer de Calafell

Atropellen un porc senglar a l'N-240 a l'altura de Sant Salvador

Els fets van succeir la nit de dissabte a diumenge | Els veïns es queixen «perquè és una zona fosca, problemàtica i perillosa»
A l'esquerra de la imatge, el porc senglar atropellat | Facebook/ Aavv San Ramon

 

La nit de dissabte a diumenge, la nit del 23 al 24 de febrer, un porc senglar va ser atropellat per un vehicle mentre creuava l'N-240 a l'altura del barri tarragoní de Sant Salvador, «des de l'accés a l'autopista i fins a la gasolinera». L'associació de veïns de la zona han denunciat públicament els fets, recollint un seguit d'imatges impactants sobre l'estat en el qual va quedar l'animal després de la topada amb el vehicle. 

 

 

Els veïns adverteixen, a través d'una publicació al seu perfil de 'Facebook', que «es tracta d'un pas natural dels animals per accedir al riu, travessant la carretera». Així mateix, fan palès la seva preocupació pel fet que «es tracta d'una zona fosca, problemàtica i perillosa. Fins que no mori algun dels nostres veïns o veïnes l'Ajuntament de Tarragona no hi posarà remei. Només han recepcionat una part de les carreteres». 

 

 

Porcs vietnamites a Sant Pere i Sant Pau

Sant Salvador no és l'únic barri de la ciutat on hi ha presència d'aquests animals. A Sant Pere i Sant Pau, la presència de porcs, en aquest cas vietnamites, va portar a un conflicte entre l'Ajuntament i l'ONG Nova Eucària, una organització animalistaEl consistori va demanar ajuda a l'organització per tal de controlar la colònia de porcs que ja fa més d'un any que habiten la ciutat. 

 

Nova Eucària aposta per castrar als animals i evitar l'augment de la colònia, mentre que l'Ajuntament vol «reubicar-los». La colònia de porcs vietnamites ja arriba a la vintena d'exemplars. Els porcs vietnamites fa mesos que es troben al barri de Sant Pere i Sant Pau. Al principi van cridar l’atenció del veïnat, per la seva peculiaritat, però a hores d’ara tothom els coneix.

 

També et pot interessar:

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!