NOVETAT

Totes les notícies del tsunami democràtic gratis al teu mòbil

L'atur continua baixant a Tarragona

Ja van sis mesos de descensos consecutius i la xifra de 42.405 és la més baixa des de l'octubre de 2008
Una oficina del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) | ACN

 

L'atur torna a baixar a Tarragona i ja van sis mesos consecutius de descensos. Aquest mes de juliol ha caigut en 210 persones respecte al junyi la xifra ja està en 42.405 desocupats, la més baixa des de l'octubre del 2008, quan va ser de 41.021 persones sense feina.

Aquest mes de juliol ha estat el sisé de descensos en aquest àmbit. La caiguda de 210 persones és la més baixa que s'ha registrat en aquest mes des del juliol del 2012 quan la desocupació va pujar aleshores de 192 persones. A Tarragona el nombre de persones a l'atur s'ha reduït en 1.362 respecte el mateix mes de l'any passat, xifra que comporta un 3,11% menys i que suposa l'encadenament de 61 mesos de descensos interanuals.

Vallsgenera oferirà serveis d'inserció laboral als aturats de l'Alt Camp

L'institut de desenvolupament local de l'Ajuntament de Valls, Vallsgenera, oferirà els seus serveis d'inserció laboral i recerca activa de feina als aturats dels 23 municipis de l'Alt Camp.

El servei estarà obert a totes aquelles persones que estiguin desocupades a la comarca, mitjançant el desenvolupament d'itineraris individualitzats , d'orientació o el desenvolupament de tallers laborals. Cal destacar que Vallsgenera va assessorar i oferir formació ocupacional i laboral a 491 persones que van acabar trobant feina l'any passat, amb un índex superior al del 60%. Ara, els habitants desocupats de l'Alt Camp es podran beneficiar de les accions de Vallsgenera per sortir d'aquesta situació i trobar feina aviat.

Però no només es queden aquí els esforços de Vallsgenera per trobar feina i ajudar en les tasques els habitants de l'Alt Camp. Vallsgenera també implementarà a la comarca els serveis bàsics i obligatoris de la xarxa Catalunya Emprèn, amb l'objectiu que els emprenedors tinguin al seu abast els serveis d'informació, orientació, formació i assessorament.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris