NOVETAT

Totes les notícies del tsunami democràtic gratis al teu mòbil

ÚLTIMA HORA

❗ A presó 2 dels detinguts els darrers dies a TGN pels aldarulls

L'autovia A-7 porta sis dies a les fosques al seu pas per Tarragona

La subdelegació del govern confirma la notícia i assegura que «es tracta d'un problema de subministrament de la companyia i esperem que ho arreglin»
Fotografia del dissabte 27 d'octubre de l'autovia A-7 al seu pas per Tarragona | TarragonaDigital.com

 

L'autovia de titularitat estatal A-7 fa sis dies que està a les fosques al seu pas per la ciutat de Tarragona, així ho han confirmat a TarragonaDigital fonts de la subdelegació del govern espanyol les quals han assegurat que «hi ha hagut un problema de subministrament de la companyia elèctrica i esperem que ho arreglin». L'A-7 porta a les fosques des del passat dimarts, 23 d'octubre, i no hi ha previsió de quan disposarà, de nou, de la il·luminació necessària per a fer la circulació segura per aquesta autovia. 

 

L'autovia encara té el seu desdoblament, a diferents trams arreu de la província, com un dels reptes més importants a assumir. 

 

El projecte de l'A-7 entre la Móra i la Pobla de Montornés

A finals del passat mes de setembre, el ministre de Foment va aprovar, definitivament, el projecte de traçat del perllongament de l'autovia A-7 entre la Móra i la Pobla de Montornés. La voluntat d'aquesta actuació és «alleujar els problemes de congestió existents a l'N-340», segons van explicar des del ministeri. El pressupost estimat d'aquestes obres, que permetran estendre la nova via ràpida més al nord fins a l'enllaç de l'AP-7 a Torredembarra, és de 58,7 milions d'euros. 

 

El diputat socialista al Congrés, el tarragoní Joan Ruiz, va valorar aquesta notícia com la prova que «Tarragona torna a estar al mapa d'inversions del govern espanyol i satisfà una vella reivindicació del territori com aquesta». Aquest nou tram constarà de cinc quilòmetres i mig i passarà per Tarragona, la Riera de Gaià, Altafulla i Torredembarra. El traçat final de l'A-7 disposarà dels enllaços amb la Móra, i es connectarà amb la Riera de Gaià a través de la carretera T-202. Amb Torredembarra enllaçarà a través d'una glorieta elevada sobre la futura autovia.

 

I pel que fa al tram sud de l'autovia, de l'Hospitalet de l'infant fins a la Jana, passant per les comarques de Terres de l'Ebre, l'A-7 no presenta novetats.  A principis d'any, la Cambra de Comerç de Tortosa va reclamar el tram ebrenc de l'autovia.

 

 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris