GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Dues àvies centenàries, protagonistes de l'espot del carilló del Mercat de Tarragona

L'espot es podrà a veure a través de les xarxes de comunicació del Mercat | El carilló s'inaugurà el proper dimecres 21 de novembre
L'alcalde Ballesteros, la consellera Ferrando i el joier Serramià durant la presentació de les figures del carilló | TarragonaDigital.com

 

El rellotge carilló del Mercat Central de Tarragona està més a prop de veure la llum i, per tant, el consistori tarragoní intensifica les seves accions promocionals per tal d'assegurar que «el dimecres 21 de novembre, a partir de les 12 hores, tots els tarragonins i tarragonines es converteixin en protagonistes d'un esdeveniment històric per a la ciutat, l'estrena del rellotge carilló».

 

Aquest dimarts, 13 de novembre, el gabinet de premsa de l'Ajuntament de Tarragona ha informat que «dues tarragonines centenàries són les dues protagonistes de l'espot promocional que l'empresa de serveis i promocions d'iniciatives municipals, ESPIMSA, ha preparat amb motiu de la inauguració del rellotge». Al vídeo promocional les dues tarragonines, Montserrat i Maria, nascudes l'any 1917 i 1918 respectivament, «expliquen moments i records importants de la seva vida». 

 

 

Cada dia, a les 12 i a les 18 hores, el rellotge carilló amb les sis figures del seguici popular, sonarà «en honor als ciutadans, convertint-los, d'aquesta manera, en protagonistes. Precisament la melodia que acompanya l'espot, cedida per l'artista Pau Vallvé, té com a nom 'protagonistes'». Les obres d'instal·lació del rellotge carilló a la part frontal del Mercat Central van començar el passat 7 de novembre. 

 

Interrogants sobre el carilló del Mercat de Tarragona

El carilló del Mercat de Tarragona ha sigut la gran aposta de la conselleria de Comerç per tal de dotar d'atractiu turístic l'edifici de la plaça Corsini. Ara bé, el procés de contractació d'aquesta obra , que s'ha carregat al pressupost de les obres de remodelació del Mercat, ha aixecat un seguit d'interrogants que encara no s'han resolt.