Ballesteros s'apunta als balls socialistes de precampanya a ritme de flamenc

A la plaça Corsini, l'alcalde tarragoní ha participat en la cloenda del 'Tarragona Sona Flamenc'
Imatge de l'alcalde Ballesteros, durant la cloenda del 'Tarragona Sona Flamenc' | Facebook / Josep Fèlix Ballesteros

 

 

El ball i la dansa són tendència dins les files socialistes. Si avui dissabte, 23 de febrer, el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, i Miquel Iceta sorprenien el personal al ritme de ‘Salta’, de Tequila, o de la revifada ‘Bella Ciao’, a Tarragona, evidentment, no han volgut ser menys.

 

A la plaça Corsini, l’alcalde tarragoní Josep Fèlix Ballesteros ha volgut demostrar el seu ‘salero’ i s’ha apuntat a la ‘flashmob’ del primer cicle musical ‘Tarragona Sona Flamenc’, que s’ha celebrat entre l’1 i el 22 de febrer a diferents punts de la ciutat.

 

El Ballesteros més flamenc

Amb les municipals del maig a l’horitzó, el batlle s’ha espolsat la vergonya i ha compartit un vídeo a les seves xarxes socials on se’l pot veure seguint una ‘coreo’ flamenca, envoltat de veïns i veïnes de la ciutat.

 

 

Una Tarragona «rica, diversa i cosmopolita»

En un altre 'post' a Facebook, Ballesteros ha explicat que «la barreja de cultures que hi ha a Tarragona la fa més rica, diversa i cosmopolita. Per això vull agrair a tota la gent que ha fet possible aquests actes que han estat un èxit!».

 

Acompanyat del ‘hashtag’ #TarragonaPrimer, l’eslògan oficial del polític del PSC, l'alcalde ha acompanyat la seva publicació amb una postdata certament aclaridora: «he intentat ballar al millor possible, he de dir que no és el meu fort».

 

Comença el ball electoral

Aquest cap de setmana, el ball electoral ha començat amb força, amb diversos actes a tot arreu. Això si, en allò de moure la cintura, als socialistes sembla que ningú els supera!

 

 

També et pot interessar:

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!