Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ÚLTIMA HORA

Dos carrils tallats a l'AP-7 al Vendrell per un accident

ATENCIÓ

Un mort i nou ferits en un accident entre un cotxe i un autobús a Amposta

Ballesteros reconeix menys entrades venudes de les previstes als Jocs

El batlle destaca per altra banda que es va superar l'assistència mitjana
Imatge de l'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros | Tarragona Digital

 

L'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha admès que es van vendre menys entrades de les que es tenien previstes per als Jocs Mediterranis, però ha destacat que l'assistència mitjana als estadis va ser major que a les dues últimes edicions celebrades a Mersin (Turquia) i a Pescara (Itàlia). 

«Nadal i Federer no estaven als Jocs Mediterranis de Tarragona»

Ballesteros comenta que als Jocs no hi ha esportistes de talla mundial «com Rafa Nadal o Roger Federer» i que els esportistes que hi participen «tenen bon nivell, però menor» que els tenistes. Això seria per a ell una causa que l'acte no tingui tant d'èxit. Malgrat això, ha assegurat que «a les semifinals i finals es veien estadis plens i hi havia atletes de nivell», encara que s'han vist «alguns estadis buits» en alguna ocasió. En altres esports com petanca o tir amb arc és difícil que l'assistència sigui alta al ser esports minoritaris.
 
Ja fa quasi dues setmanes que l'esdeveniment va acabar, però encara no es coneixen les dades exactes d'assistència. El batlle ha expressat que no pot fer una valoració fins que l'empresa Ticketmaster, encarregada de la venda d'entrades, donés per tancada la liquidació. L'alcalde no vol parlar de dades provisionals i té previst fer una valoració quan ja estiguin «tancades». 

Uns Jocs Mediterranis «excel·lents» a Tarragona

«Els comitès internacionals van qualificar els Jocs d'excel·lents», expressa Ballesteros, que tot i així reconeix que han estat «per sota de les previsions» perquè tenien la idea «d'omplir tots els estadis al 100%».
 
Imatge del Triatló masculí dels Jocs Mediterranis a Altafulla | Toni

 

D'aquesta manera, accepta les crítiques unànimes de l'oposició perquè «és el seu paper» però considera que aquestes «no responen a la realitat objectiva, perquè els que ens han valorat són els que entenen». També ha volgut destacar els recursos econòmics de Tarragona, que ha comptat «amb la meitat del pressupost que va tenir Almería 13 anys més tard».
 
En gairebé dues setmanes, Ballesteros creu que no es pot valorar el benefici que comporten els Jocs per a la ciutat, i ha recordat que a Barcelona 1992 també hi va haver errors que «van passar com a anècdota, com seus que van obrir més tard» i que enguany a la ciutat tarragonina s'ha buscat sense descans «elevar la categoria».

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris