Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

NOVETAT GRATIS:

T'enviem gratis al mòbil les últimes notícies de Tarragona. Fes clic aquí et sorprendrà!

ÚLTIMA HORA

Els actes de Santa Tecla a Tarragona, pendents del temps

Ballesteros no dimitirà pel cas 'Inipro'

Així ho ha traslladat l'alcalde de Tarragona en reunions amb alguns grups municipals. També ha enviat una carta als afiliats del PSC de Tarragona
L'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros | TarragonaDigital.com

 

L'alcalde de Tarragona, el socialista Josep Fèlix Ballesteros, no té previst deixar el càrrec arran de la finalització de la instrucció del cas 'Inipro', i la posterior interlocutòria d'obertura de procediment abreujat que ha emès el jutge titular del jutjat d'instrucció número 1 de Tarragona. En les darreres hores, Ballesteros ha mantingut reunions, algunes d'elles personals, amb alguns dels grups municipals del consistori tarragoní.

 

En aquestes trobades, insistim que no amb totes les formacions amb representació, l'alcalde de Tarragona els hi hauria traslladat que no té previst dimitir en el punt en el qual es troba, actualment, el procediment jurídic obert contra ell i la seva portaveu, Begoña Floría. Algunes fonts indiquen que es podria arribar a plantejar deixar el càrrec un cop s'arribi al judici oral, però aquesta és una informació que no s'ha pogut contrastar. 

 

A les files socialistes semblaria que hi ha sorpresa per les reaccions contundents d'Esquerra Republicana i el PDECat. Des del PSC es recorda que Pau Ricomà va ser imputat pel cas 'CatalunyaCaixa', entitat de la qual era membre del consell d'administració com a representant dels treballadors. La imputació a Ricomà va arribar l'any 2013 i al cap d'un any, 2014, s'anunciava la seva des imputació. 

 

I pel que fa al PDECat, des de les cadires socialistes tenen present que el pare de l'actual portaveu independentista, l'alcalde Joan Miquel Nadal, va arribar a estar imputat dues vegades. «Si hagués plegat aleshores, avui en Dídac no estaria a l'ajuntament perquè no seria el fill de l'Alcalde».

 

Carta als afiliats socialistes

Josep Fèlix Ballesteros s'ha dirigit per escrit als afiliats del PSC de Tarragona. L'Alcalde, signa així un comunicat de partit, assegura en aquesta carta que «sempre he estat íntegre i impecable en les meves funcions com a alcalde i no he comès mai cap irregularitat. També tinc la confiança en el fet que la resta d'implicats en aquest tema han treballat sempre des de l'honestedat i la legalitat».

 

Ballesteros surt al pas dels rumors que indicaven que no estava complint els estatuts del PSC i sosté que «la portaveu del govern municipal, Begoña Floria, i jo mateix hem posat des del principi (en el meu cas en dues ocasions) el nostre càrrec a disposició de l'executiva nacional, que han ratificat la confiança en la nostra tasca i honorabilitat».

 

Així mateix, Josep Fèlix Ballesteros deixa la porta oberta a tornar-se a presentar com a candidat a l'alcaldia, altres fonts apunten que el problema és que «el PSC no té substitut», i explica que «mantinc intactes les ganes de seguir treballant i lluitant per la nostra ciutat, Tarragona». 

 

Aquesta carta ha sigut valorada pel regidor de la CUP a Tarragona, Jordi Martí, que, en una piulada a les xarxes socials, ha explicat el següent: «Vergonya novament a Tarragona, però ja no ve d'una. L'alcalde es pot quedar saltant-se les normes del partit. Total, manar i repartir és el seu únic objectiu i això ja ho fa...#BallesterosDimissió».

 

Carta que ha enviat l'alcalde de Tarragona als seus militants. | Twitter

 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris