Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Ballesteros tornarà a ser l'alcadable del PSC per Tarragona

L'actual alcalde anunciarà oficialment aquest dijous que tornarà a ser el cap de llista del PSC a les eleccions municipals de la primavera
Imatge de l'alcalde Ballesteros durant un ple de l'Ajuntament de Tarragona. | Isma Llanes

 

Tot feia pensar que repetiria, però hi havia alguns dubtes sobre la taula. Fonts del PSC afirmen que l'actual alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha pres la decisió i es tornarà a presentar com a cap de llista a les eleccions municipals del pròxim any pel seu partit, el PSC de Tarragona. Ballesteros anunciarà que tornarà a ser alcaldable del PSC aquest dijous, 27 de setembre, en un acte de partit en el qual encara s'està treballant. Amb aquesta notícia, doncs, són pocs els partits que falten per anunciar qui serà el seu alcaldable de Tarragona pels pròxims comicis. 

 

Ballesteros, alcaldable de Tarragona 

Ballesteros va explicar en una entrevista a aquest mitjà que no tenia clar si presentar-se o no. Segons ell, no tenia intenció de fer-ho, però molta gent del seu entorn li ho havia demanat. La veritat és que els interrogants sobre possibles candidats alternatius feien entreveure que pel partit no hi havia ningú a punt més enllà de l'actual alcalde. Ballesteros finalment, doncs, per quarta vegada consecutiva serà alcaldable de Tarragona. 

 

El cas Inipro, pel qual està sent investigant, també feia pensar que podria finalment retirar-se del consistori. Quan el jutge va decidir mantenir Ballesteros com a investigat i va anunciar que aniria a judici, l'actual alcalde tarragoní ja va avançar que no presentaria la seva dimissió. De fet, Ballesteros ha afirmat que mai ha comès cap irregularitat i que volia seguir treballant per Tarragona. Així doncs, sembla que finalment el cas Inipro no ha tingut cap paper rellevant en la decisió de l'alcalde de Tarragona.

 

Ballesteros, alcalde des de 2007

Josep Fèlix Ballesteros va entrar a l'Ajuntament el 1983. Va ser regidor de la legislatura 1983-1999. Després ho va deixar per tornar el 2003 i ja no sortir-ne més. És alcalde de Tarragona des de l'any 2007, i ha guanyat tres vegades consecutives les eleccions municipals. En la seva primera etapa va ser regidor de Cultura, Joventut i Festes i president de la Fundació d'Estudis Universitaris. Ballesteros va néixer a Tarragona el 1959 i és llicenciat en Ciències de l'Educació per la Universitat Rovira i Virgili (URV). Ha estat professor d'educació integrada de l'ONCE. 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris