NOVETAT

Totes les notícies del tsunami democràtic gratis al teu mòbil

Ballesteros assumeix el diàleg amb els veïns tot i expressar el seu suport a Ferrando

L'alcalde de Tarragona surt públicament a reforçar la posició de la consellera Elvira Ferrando
Ballesteros, Serramià i Ferrando durant la presentació de les figures del carilló | TarragonaDigital.com

 
L'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha emès un comunicat de suport a la consellera de Comerç, Relacions Ciutadanes i Universitats, Elvira Ferrando. El comunicat arriba vint-i-quatre hores després que TarragonaDigital informés que l'alcalde, i el seu primer tinent d'alcalde, serien els substituts de Ferrando com a interlocutors amb els veïns de Tarragona.
 
El text fet públic per Alcaldia reafirma les informacions publicades per aquest mitjà. En el comunicat, Ballesteros ha explicat que «sóc conscient que l'endarreriment del pagament de les subvencions a les associacions de veïns, els hi ha generat uns inconvenients que lamento».

 

Basant-se en aquests «inconvenients», l'alcalde tarragoní ha manifestat que «la meva prioritat ara és restablir la bona entesa de sempre i, per això, assumiré personalment el diàleg amb la Federació d'Associacions de Veïns de Tarragona (FAVT), pel que compto amb tot l'equip de govern sense excepció». Així doncs, l'alcalde passa a ser el principal responsable del diàleg amb els veïns, veïns que havien arribat a demanar la dimissió de Ferrando al seu dia tal com va avançar TarragonaDigital.
 

Ballesteros dóna suport a Ferrando

Així mateix, el batlle de la ciutat ha aprofitat per expressar «tot el meu suport, i el de l'equip de govern, a la consellera Elvira Ferrando per la seva gestió al capdavant de totes les competències que té atribuïdes». Josep Fèlix Ballesteros ha considerat que Ferrando «sempre ha estat eficient en les seves decisions, i ho ha demostrat en temes difícils i complicats que venien del passat, com la remodelació del Mercat Central o els marxants del Mercadet». Paga la pena recordar que el viatge d'anada dels marxants a la Rambla fou l'any 2007, ja governant l'alcalde Ballesteros.

 

Per últim, l'alcalde ha reiterat «la confiança personal i professional que tinc i mantinc amb la gestió de la consellera Elvira Ferrando».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris